Ben Ms hastasıyım 2 senedir evliyim ama ilaç kullandığım için korunuyorduk son mr stabil çıktı doktorum ilacı bıraktırdı ve folik asit başladı 2 ay oldu korunmayalı geçen ay regl oldum bu ayda daha reglime 5 gün var ama sabırsızlanıp test yaptım , silik bi 2.çizgi çıktı, sizde böyle çıkıp hamile olan var mı kızlar hastaneye gidip olumsuz cevap almaktan korkuyorum hevesim kırılır o yüzden fikir almak istedim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik var mıdır tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?
- Konu Sahibi Canan4201
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamil miyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ocak 2021
- 2.374
- 11.090
- 158
hafif bi cizgi gorunuyor ama gununuzu bekleyin erken oldugu icin yanilma kimyasal olabiliyor gununuz gelince olmazsaniz tekrarlayin testiBen Ms hastasıyım 2 senedir evliyim ama ilaç kullandığım için korunuyorduk son mr stabil çıktı doktorum ilacı bıraktırdı ve folik asit başladı 2 ay oldu korunmayalı geçen ay regl oldum bu ayda daha reglime 5 gün var ama sabırsızlanıp test yaptım , silik bi 2.çizgi çıktı, sizde böyle çıkıp hamile olan var mı kızlar hastaneye gidip olumsuz cevap almaktan korkuyorum hevesim kırılır o yüzden fikir almak iste
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Canim var gibi benimde ilk cok silik cıkmıstı kan ver bugün saglik ocaginda kesin sonuc alirsinBen Ms hastasıyım 2 senedir evliyim ama ilaç kullandığım için korunuyorduk son mr stabil çıktı doktorum ilacı bıraktırdı ve folik asit başladı 2 ay oldu korunmayalı geçen ay regl oldum bu ayda daha reglime 5 gün var ama sabırsızlanıp test yaptım , silik bi 2.çizgi çıktı, sizde böyle çıkıp hamile olan var mı kızlar hastaneye gidip olumsuz cevap almaktan korkuyorum hevesim kırılır o yüzden fikir almak istedim.
Çok sağol inşallah vardır şimdi kan verip geldim ama anlaşılır değil mi çünkü daha tahmini reglime 5 gün var gecikme yaşamadımCanim var gibi benimde ilk cok silik cıkmıstı kan ver bugün saglik ocaginda kesin sonuc alirsin
Çok teşekkürler zaten geçen sene yne ilacı bıraktığım bi ara kimyasal yaşadım 5 haftalıktı sonra atak geçirdim ilaca yine başladım şuan yine bırakmışken ilacı inşallah hayırlısıyla olsun istiyorumhafif bi cizgi gorunuyor ama gununuzu bekleyin erken oldugu icin yanilma kimyasal olabiliyor gununuz gelince olmazsaniz tekrarlayin testi
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Degeri cok dusuk olsada cikar hatta cikmistir bile baktinmi e sonuctan merak ettim simdi ay bana yaz mutlakaÇok sağol inşallah vardır şimdi kan verip geldim ama anlaşılır değil mi çünkü daha tahmini reglime 5 gün var gecikme yaşamadım
Ayy inşallah yaa baktım şimdi daha görünmüyor ama 2 saate çıkar demişlerdi bi yarım saat sonra arayıp öğrenirim sana da yazarım canımDegeri cok dusuk olsada cikar hatta cikmistir bile baktinmi e sonuctan merak ettim simdi ay bana yaz mutlaka
- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 63
- 36
Müjdeli haberle gelirsiniz inşallahAyy inşallah yaa baktım şimdi daha görünmüyor ama 2 saate çıkar demişlerdi bi yarım saat sonra arayıp öğrenirim sana da yazarım canım
Amin inşallah Rabbim bende içinde tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahMüjdeli haberle gelirsiniz inşallah
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
BekliyorumAyy inşallah yaa baktım şimdi daha görünmüyor ama 2 saate çıkar demişlerdi bi yarım saat sonra arayıp öğrenirim sana da yazarım canım
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Merhaba sonuc nedir ,insallah vardir gebelikte saglikli ilerlerAmin inşallah Rabbim bende içinde tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah
50.88 çıktı beta sonucummMerhaba sonuc nedir ,insallah vardir gebelikte saglikli ilerler
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Ayy hadi gözün aydın canım 2 gün sonra bidaha ver kan çook mutlu oldum bak50,88 çıkmış sonuç canım
Haftasonuna denk geliyor da pazartesi gidecem artık ay çok sağ ol yaa inşallah bir de her şey yolunda der görürsek ultrason daAyy hadi gözün aydın canım 2 gün sonra bidaha ver kan çook mutlu oldum bak
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Insallah canim ama suan cok erken 2 3hafta sonraHaftasonuna denk geliyor da pazartesi gidecem artık ay çok sağ ol yaa inşallah bir de her şey yolunda der görürsek ultrason da
- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 63
- 36
Çok mutlu oldum. Tebrikler50,88 çıkmış sonuç canım
Çok teşekkür ederim , Allah razı olsunÇok mutlu oldum. Tebrikler
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Nedemek ömürlü hayırlı olsun insallah sağsalim kucagina alirsin umarimEvet ,sabırla beklicem artık sende çok sağ ol canım sevincimi paylaştın Allah razı olsun