• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mıdır tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?

Canan4201

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
39
26
38
28
Ben Ms hastasıyım 2 senedir evliyim ama ilaç kullandığım için korunuyorduk son mr stabil çıktı doktorum ilacı bıraktırdı ve folik asit başladı 2 ay oldu korunmayalı geçen ay regl oldum bu ayda daha reglime 5 gün var ama sabırsızlanıp test yaptım , silik bi 2.çizgi çıktı, sizde böyle çıkıp hamile olan var mı kızlar hastaneye gidip olumsuz cevap almaktan korkuyorum hevesim kırılır o yüzden fikir almak istedim.

Eklentiler

• IMG_20221020_085757.jpg
    IMG_20221020_085757.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG_20221020_085752.jpg
    IMG_20221020_085752.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 192
Ben Ms hastasıyım 2 senedir evliyim ama ilaç kullandığım için korunuyorduk son mr stabil çıktı doktorum ilacı bıraktırdı ve folik asit başladı 2 ay oldu korunmayalı geçen ay regl oldum bu ayda daha reglime 5 gün var ama sabırsızlanıp test yaptım , silik bi 2.çizgi çıktı, sizde böyle çıkıp hamile olan var mı kızlar hastaneye gidip olumsuz cevap almaktan korkuyorum hevesim kırılır o yüzden fikir almak iste
hafif bi cizgi gorunuyor ama gununuzu bekleyin erken oldugu icin yanilma kimyasal olabiliyor gununuz gelince olmazsaniz tekrarlayin testi

Ben Ms hastasıyım 2 senedir evliyim ama ilaç kullandığım için korunuyorduk son mr stabil çıktı doktorum ilacı bıraktırdı ve folik asit başladı 2 ay oldu korunmayalı geçen ay regl oldum bu ayda daha reglime 5 gün var ama sabırsızlanıp test yaptım , silik bi 2.çizgi çıktı, sizde böyle çıkıp hamile olan var mı kızlar hastaneye gidip olumsuz cevap almaktan korkuyorum hevesim kırılır o yüzden fikir almak istedim.
Canim var gibi benimde ilk cok silik cıkmıstı kan ver bugün saglik ocaginda kesin sonuc alirsin 🤎

Canim var gibi benimde ilk cok silik cıkmıstı kan ver bugün saglik ocaginda kesin sonuc alirsin 🤎
Çok sağol inşallah vardır şimdi kan verip geldim ama anlaşılır değil mi çünkü daha tahmini reglime 5 gün var gecikme yaşamadım

hafif bi cizgi gorunuyor ama gununuzu bekleyin erken oldugu icin yanilma kimyasal olabiliyor gununuz gelince olmazsaniz tekrarlayin testi
Çok teşekkürler zaten geçen sene yne ilacı bıraktığım bi ara kimyasal yaşadım 5 haftalıktı sonra atak geçirdim ilaca yine başladım şuan yine bırakmışken ilacı inşallah hayırlısıyla olsun istiyorum

Çok sağol inşallah vardır şimdi kan verip geldim ama anlaşılır değil mi çünkü daha tahmini reglime 5 gün var gecikme yaşamadım
Degeri cok dusuk olsada cikar hatta cikmistir bile baktinmi e sonuctan merak ettim simdi 🧡🥰 ay bana yaz mutlaka 🙉

Haftasonuna denk geliyor da pazartesi gidecem artık🤭 ay çok sağ ol yaa 🤍 inşallah bir de her şey yolunda der görürsek ultrason da 🥰🥰
Insallah canim ama suan cok erken 2 3hafta sonra

Back