Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar Saatler sonra çıkan pozitife güvenebilirmiyim 5 adet test yaptım hepsi sonradan pozitif oldu. Benim bildiğim 5 dk sonrası olmaz diye biliyorum ama bu durumu yaşayan oldumu bilgisi olan varsa yazabilir mi
Eki Görüntüle 3042893 merhaba hanımlar Saatler sonra çıkan pozitife güvenebilirmiyim 5 adet test yaptım hepsi sonradan pozitif oldu. Benim bildiğim 5 dk sonrası olmaz diye biliyorum ama bu durumu yaşayan oldumu bilgisi olan varsa yazabilir mi
Adetiniz kaç gün geçti. Benimde hamileliğimde oldu ama 5 saat sonra değil 10 dakka sonra belirsiz olan çizgi biraz belli oluyor. İlk yaptığınızda çizgi belirsiz mi çıkıyor
baya geçmiş çok daha net gözükmesi gerekirdi sanki ama testlerde de saatler sonra çıkan pozitif kabul edilmiyor diye biliyorum kan vermenizi tavsiye ederim her ihtimale karşı
baya geçmiş çok daha net gözükmesi gerekirdi sanki ama testlerde de saatler sonra çıkan pozitif kabul edilmiyor diye biliyorum kan vermenizi tavsiye ederim her ihtimale karşı