• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı

elisa27

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
10
3
1
26
7FB1263B-8E36-43D1-A542-0AF5BC9634AA.jpeg
merhaba hanımlar Saatler sonra çıkan pozitife güvenebilirmiyim 5 adet test yaptım hepsi sonradan pozitif oldu. Benim bildiğim 5 dk sonrası olmaz diye biliyorum ama bu durumu yaşayan oldumu bilgisi olan varsa yazabilir mi

Eki Görüntüle 3042893 merhaba hanımlar Saatler sonra çıkan pozitife güvenebilirmiyim 5 adet test yaptım hepsi sonradan pozitif oldu. Benim bildiğim 5 dk sonrası olmaz diye biliyorum ama bu durumu yaşayan oldumu bilgisi olan varsa yazabilir mi
Adetiniz kaç gün geçti. Benimde hamileliğimde oldu ama 5 saat sonra değil 10 dakka sonra belirsiz olan çizgi biraz belli oluyor. İlk yaptığınızda çizgi belirsiz mi çıkıyor

Ben emzirdiğim için adet olmuyorum 1yaşında kızım olmadım hala ama ilişkiden 33 gün geçti

baya geçmiş çok daha net gözükmesi gerekirdi sanki ama testlerde de saatler sonra çıkan pozitif kabul edilmiyor diye biliyorum kan vermenizi tavsiye ederim her ihtimale karşı

baya geçmiş çok daha net gözükmesi gerekirdi sanki ama testlerde de saatler sonra çıkan pozitif kabul edilmiyor diye biliyorum kan vermenizi tavsiye ederim her ihtimale karşı
Ama normal reglimi hesaplarsam 2 gün geçti evet en iyisi kan vermek pazartesi günü

Back