Y yaniben0 Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2023 77 13 25 Dün 12:36 Konu Sahibi yaniben0 #1 merhaba hanımlar, bugün kan alındı ve değerim bu şekilde hamilemiyim değilimiyim bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi Eklentiler IMG_8515.png 53,9 KB · Görüntüleme: 30
merhaba hanımlar, bugün kan alındı ve değerim bu şekilde hamilemiyim değilimiyim bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi
L leydii69 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 174 53 Dün 12:36 Konu Sahibi yaniben0 #2 yaniben0 .!.: merhaba hanımlar, bugün kan alındı ve değerim bu şekilde hamilemiyim değilimiyim bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Gecikmeniz var mı yoksa
yaniben0 .!.: merhaba hanımlar, bugün kan alındı ve değerim bu şekilde hamilemiyim değilimiyim bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Gecikmeniz var mı yoksa
Coocoo Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2023 1.275 802 Dün 12:37 Konu Sahibi yaniben0 #3 5 altı negatif
F freewoman1 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 247 96 Dün 12:38 Konu Sahibi yaniben0 #4 yaniben0 .!.: merhaba hanımlar, bugün kan alındı ve değerim bu şekilde hamilemiyim değilimiyim bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Bu beta değeri değil ki tsh değeri
yaniben0 .!.: merhaba hanımlar, bugün kan alındı ve değerim bu şekilde hamilemiyim değilimiyim bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Bu beta değeri değil ki tsh değeri
Y yaniben0 Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2023 77 13 25 Dün 12:40 Konu Sahibi yaniben0 #5 leydii69 .!.: Gecikmeniz var mı yoksa Genişletmek için tıkla... Adetim geciktiği için dün test yaptım pozitifti kan verdim 870 değerim çıktı bugün polikinlikten tekrar kan aldılar sonuç bu
leydii69 .!.: Gecikmeniz var mı yoksa Genişletmek için tıkla... Adetim geciktiği için dün test yaptım pozitifti kan verdim 870 değerim çıktı bugün polikinlikten tekrar kan aldılar sonuç bu
Y yaniben0 Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2023 77 13 25 Dün 12:40 Konu Sahibi yaniben0 #6 freewoman1 .!.: Bu beta değeri değil ki tsh değeri Genişletmek için tıkla... O ne oluyor tam olarak
parla1212 Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2024 549 155 Dün 12:41 Konu Sahibi yaniben0 #7 yaniben0 .!.: merhaba hanımlar, bugün kan alındı ve değerim bu şekilde hamilemiyim değilimiyim bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Tiroid hormonu bu bthcg değil
yaniben0 .!.: merhaba hanımlar, bugün kan alındı ve değerim bu şekilde hamilemiyim değilimiyim bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Tiroid hormonu bu bthcg değil
parla1212 Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2024 549 155 Dün 12:41 Konu Sahibi yaniben0 #8 yaniben0 .!.: merhaba hanımlar, bugün kan alındı ve değerim bu şekilde hamilemiyim değilimiyim bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Tekrar bakın tahlillerim kısmında bthcg yazıcak eğer sonuç çıktıysa.
yaniben0 .!.: merhaba hanımlar, bugün kan alındı ve değerim bu şekilde hamilemiyim değilimiyim bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla... Tekrar bakın tahlillerim kısmında bthcg yazıcak eğer sonuç çıktıysa.
F freewoman1 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 247 96 Dün 12:42 Konu Sahibi yaniben0 #9 yaniben0 .!.: O ne oluyor tam olarak Genişletmek için tıkla... Hamilelik öğrenmek istiyorsanız beta hcg değerinize baktırmanız gerekiyor şuan attığınız değer tiroid ile ilgili
yaniben0 .!.: O ne oluyor tam olarak Genişletmek için tıkla... Hamilelik öğrenmek istiyorsanız beta hcg değerinize baktırmanız gerekiyor şuan attığınız değer tiroid ile ilgili
elif_197 Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2024 472 99 25 Dün 12:49 Konu Sahibi yaniben0 #10 yaniben0 .!.: Adetim geciktiği için dün test yaptım pozitifti kan verdim 870 değerim çıktı bugün polikinlikten tekrar kan aldılar sonuç bu Genişletmek için tıkla... Değeriniz 870 çıkmış zaten hamilesiniz buna bakmanızın anlamı yok troid değerini gösterir bu attığınız
yaniben0 .!.: Adetim geciktiği için dün test yaptım pozitifti kan verdim 870 değerim çıktı bugün polikinlikten tekrar kan aldılar sonuç bu Genişletmek için tıkla... Değeriniz 870 çıkmış zaten hamilesiniz buna bakmanızın anlamı yok troid değerini gösterir bu attığınız