Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ve üzeri gebelik hayırlı olsun sağlıkla ilerler çok erken yakalamışsin 2 güne bir kanver ilerlemesini takip et inşallah tutunur ve sağlıkla doğarMerhaba hanımlar, ben adete 4 gün kala gebelik planladığım için erken gebelik testi yaptım silik çizgi çikti. Ve ardından kan verdim değerim 9.2 çıktı sizde gebelik var mıdır? Başıma aynı durum gelen var mı?
Ben adete 6 gün kala 8.2 öğrendim yükselir benceMerhaba hanımlar, ben adete 4 gün kala gebelik planladığım için erken gebelik testi yaptım silik çizgi çikti. Ve ardından kan verdim değerim 9.2 çıktı sizde gebelik var mıdır? Başıma aynı durum gelen var mı?
Sizin durum nedir acaba yükseldi mi daha sonraBen adete 6 gün kala 8.2 öğrendim yükselir bence
Benim görümcem de 9 ile öğrendi şuan 1 yaşında oğluSizin durum nedir acaba yükseldi mi daha sonra
İnşallah teşekkür ederimBenim görümcem de 9 ile öğrendi şuan 1 yaşında oğlusağlıkla ilerler inşallah
Evet canım yükseldiSizin durum nedir acaba yükseldi mi daha sonra
Merhaba, herhangi bir belirtiniz var mıydıBen adete 6 gün kala 8.2 öğrendim yükselir bence
Merhaba mide bulantısıydı tek belirti asıl belirti adet gecikince başlıyorMerhaba, herhangi bir belirtiniz var mıydı