- 9 Aralık 2019
- 113
- 41
- 28
- 28
- Konu Sahibi Emine Zeynep Keskin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahverengi lekelenme varBariz değil miHayırlı olsun
Yerleşme kanaması veya düşük tehlikesi olabilir. Doktora danışmanız gerekKahverengi lekelenme var
Ya bilmiyor yada nispeten soruyor umarım birincisidirDalga mı geçiyorsunuz?Bu testlerin algoritması oldukça basit halbuki, tek çizgi negatif çift çizgi pozitif. Ne diyebiliriz ki başka? Netleştirmek için kan verin.
Tamam da canım bunları yazsan sorun değil, sen bariz pozitif olan testi koyup gebelik var mı demişsin. Lekelenme normal, yerleşme kanaması olabilir. Canlı kırmızı olmadığı sürece problem yok. Ama bir an önce doktora gidip kan ver ve keseye baksınlar. Hayırlı olsunBilerek sormuyorum sadece silik di bu dördüncü test kahverengi lekelenme var Bir kimyasal gebelik geçirdim önceden bir yıldır istiyor dük daha kan vermedim bilen arkadaş lar vardır diye sordum
Zaten resmi de zor attım haklısınız yanlış anlaşıldim kusura bakmayınTamam da canım bunları yazsan sorun değil, sen bariz pozitif olan testi koyup gebelik var mı demişsin. Lekelenme normal, yerleşme kanaması olabilir. Canlı kırmızı olmadığı sürece problem yok. Ama bir an önce doktora gidip kan ver ve keseye baksınlar. Hayırlı olsun![]()
Tabiki var gormuyormusun
Teşekkür ederim canım yarın kan vericemTamam da canım bunları yazsan sorun değil, sen bariz pozitif olan testi koyup gebelik var mı demişsin. Lekelenme normal, yerleşme kanaması olabilir. Canlı kırmızı olmadığı sürece problem yok. Ama bir an önce doktora gidip kan ver ve keseye baksınlar. Hayırlı olsun![]()