• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı kızlar

Emine Zeynep Keskin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
113
41
28
28
IMG_20201228_125858.webp

Dalga mı geçiyorsunuz? :KK64:Bu testlerin algoritması oldukça basit halbuki, tek çizgi negatif çift çizgi pozitif. Ne diyebiliriz ki başka? Netleştirmek için kan verin.

Dalga mı geçiyorsunuz? :KK64:Bu testlerin algoritması oldukça basit halbuki, tek çizgi negatif çift çizgi pozitif. Ne diyebiliriz ki başka? Netleştirmek için kan verin.
Ya bilmiyor yada nispeten soruyor umarım birincisidir

Bilerek sormuyorum sadece silik di bu dördüncü test kahverengi lekelenme var Bir kimyasal gebelik geçirdim önceden bir yıldır istiyor dük daha kan vermedim bilen arkadaş lar vardır diye sordum
Tamam da canım bunları yazsan sorun değil, sen bariz pozitif olan testi koyup gebelik var mı demişsin. Lekelenme normal, yerleşme kanaması olabilir. Canlı kırmızı olmadığı sürece problem yok. Ama bir an önce doktora gidip kan ver ve keseye baksınlar. Hayırlı olsun ☺️

Tamam da canım bunları yazsan sorun değil, sen bariz pozitif olan testi koyup gebelik var mı demişsin. Lekelenme normal, yerleşme kanaması olabilir. Canlı kırmızı olmadığı sürece problem yok. Ama bir an önce doktora gidip kan ver ve keseye baksınlar. Hayırlı olsun ☺️
Zaten resmi de zor attım haklısınız yanlış anlaşıldim kusura bakmayın 😊

Teşekkür ederim canım yarın kan vericem

Back