Adetim 13 gün gecikti 4. 7. Günü test yaptım negatifti bugün böyle birşey çıktı hiç daha önce çıkmamıştı hep tek çizgiydi bi bakar mısınız gebelik var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bozuk gibi duruyor ama olabilir deAdetim 13 gün gecikti 4. 7. Günü test yaptım negatifti bugün böyle birşey çıktı hiç daha önce çıkmamıştı hep tek çizgiydi bi bakar mısınız gebelik var mı
Şimdide kayboldu gibi kırmızılık ama hafif çok minik koyuluk var gibi anlayamadım böyle bazen testlerde çıkmayanlar oluyormuş veya geç döllenme oluyormuş dediler o yüzden şüpheleniyorum midem bulanıyor ve yanıyor halsizim sık idrara çıkıyorum bu saatte şimdi erken gebelik yapsam çıkar mı sizcebozuk gibi duruyor ama olabilir de
ben ilk idrarla yapamdım ama çıktı benim ama bence sabahı bekle daha net sonuç alırsınŞimdide kayboldu gibi kırmızılık ama hafif çok minik koyuluk var gibi anlayamadım böyle bazen testlerde çıkmayanlar oluyormuş veya geç döllenme oluyormuş dediler o yüzden şüpheleniyorum midem bulanıyor ve yanıyor halsizim sık idrara çıkıyorum bu saatte şimdi erken gebelik yapsam çıkar mı sizce
Ben göremedim canımBurada herhangi bir koyuluk görüyor musunuz ben çok çok hafif görüyorum psikolojik mi acaba diye sormak istedim
Sen görüyorsan yarın bir kan ver bakalım inşallah vardırBurada herhangi bir koyuluk görüyor musunuz ben çok çok hafif görüyorum psikolojik mi acaba diye sormak istedim
Çok teşekkür ederim inşallah vardırSen görüyorsan yarın bir kan ver bakalım inşallah vardır
Tekrar tuvalete ciktiginda baska testle dene derim. Ilk teste guvenmeArkadaşlar yardımcı olurmusunuz çok silik bi çizgi çıktı adetim 2 gün geçti sizce gebelik var mı?
bugün tekrar yapsam mı yoksa yarını mı beklemeliyimTekrar tuvalete ciktiginda baska testle dene derim. Ilk teste guvenme
Tek cizgi gibi duruyor cok umitlenme bence zaman gectikce hcg degerin yukselir bence yarin sabah denebugün tekrar yapsam mı yoksa yarını mı beklemeliyim
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz çok silik bi çizgi çıktı adetim 2 gün geçti sizce gebelik var m
2.çizgiyi görüyor musunuzzMerhaba dün attığım test bu hale gelmiş biraz zaman sonra daha önce defalarca test yaptım 1 gün bile geçse çizgi çıkmamıştı ilk defa böyle birşey başıma geldi belirtilerim var acaba geç döllenmemi diye düşünüyorum yorumlayabilir misiniz