- 4 Nisan 2024
- 15
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi yamuryurekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok belli olmuyor. İki gün daha bekleyip öyle yapın varsa cikarLütfen bakar mısınızaz önce ilk idrarla yaptım
Ayy inşallahİkincisinde çizgi var gibi evet gördüm ben.
Dün gece normal kaset testen yaptım onda da böyle olduÇok belli olmuyor. İki gün daha bekleyip öyle yapın varsa cikar
Bence var, benim de ilk böyle geldi 5-6 gün sonra daha da netleşti, bence erken gebelik testi yapmışsınız biraz daha bekleyinLütfen bakar mısınızaz önce ilk idrarla yaptım
Ramazan ayının 2nci haftası oldum adet ve daha olmadımBence var, benim de ilk böyle geldi 5-6 gün sonra daha da netleşti, bence erken gebelik testi yapmışsınız biraz daha bekleyin
Var gibi görünüyor fakat 2 gün bekleyin öyle yapın varsa eğer o zaman net çıkar hafif silin görünüyor gibi. Bazen bazı testler bozuk oluyor falan o yüzden öyle dedimDün gece normal kaset testen yaptım onda da böyle oldu![]()
Ay hadi İnşallahBen de bu sabah bu testten yaptım benim de aynı böyle çıkıyor 2 gündür
Merhaba aşırı derecede kasık ağrısı var ayağıma kadar atıyor ve damla damla kan şeklinde akıntı varVar gibi görünüyor fakat 2 gün bekleyin öyle yapın varsa eğer o zaman net çıkar hafif silin görünüyor gibi. Bazen bazı testler bozuk oluyor falan o yüzden öyle dedim
İnanın bilemedim adet mi oluyorsunuz acaba. Bir sağlık ocağına gidip kan verin içiniz rahat etsin en azından gebelik varsa belli olur. Her hamilelik aynı değil benim kasik agrim olmuştu fakat kanama hiç olmadı şükürMerhaba aşırı derecede kasık ağrısı var ayağıma kadar atıyor ve damla damla kan şeklinde akıntı var