- 9 Eylül 2024
- 8
- 5
- 23
-
- Konu Sahibi cancan2727
Var bence bir haftada çok şey değişmiş olabilir.Gebelik var mı acaba 1 hafta önce kan testi verdim negatif çıktı regl olmayınca test aldım tekrarladım bu şekilde çıktı acaba gebelik var mı çok fazla bel ağrım var göğüs ağrım bacak ağrım var yarın tekrar kan tahlili versem mi
İlk gebeliğim olduğu için pek bir bilgiye sahip değilim gebelik belirtilerinde de adet olma belirtisi gibi göğüs bel bacak ağrısı olur mu acabaVar bence bir haftada çok şey değişmiş olabilir.
Oluyormuş buraları okuya okuya ezberledim artıkİlk gebeliğim olduğu için pek bir bilgiye sahip değilim gebelik belirtilerinde de adet olma belirtisi gibi göğüs bel bacak ağrısı olur mu acaba
Gebelik var mı acaba 1 hafta önce kan testi verdim negatif çıktı regl olmayınca test aldım tekrarladım bu şekilde çıktı acaba gebelik var mı çok fazla bel ağrım var göğüs ağrım bacak ağrım var yarın tekrar kan tahlili versem mi
İnşallah öyledir1 haftada ohoo :)) pozitif bence
Yarın gideyim diye düşündüm çok teşekkür ederimGebelik var gibi duruyo bı kaç gün bekleyip tekrar kan ver bence
Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah Allahım hayırlı uzun ömürler versinValla olabiliyor ben geçen seneki kaybımda ,kan vermiştim negatif çıkmıştı. 1 hafta içinde adetim gecikince test yaptm pozitif çıktı ve hamileydimkaderi benzemesin yavrunuzun.şimdi 11 haftalık gebeyim .Umarım vardır Allahım herkesin gönlüne göre versin
Kan verdiniz mi acaba sonucunuz nedirÇok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah Allahım hayırlı uzun ömürler versin
Yarın vereceğim yazarım tekrarKan verdiniz mi acaba sonucunuz nedir
Kızz vermedinmi kanYarın vereceğim yazarım tekrar
Varrr. Bir kaç güne daha belirgin olur.Gebelik var mı acaba 1 hafta önce kan testi verdim negatif çıktı regl olmayınca test aldım tekrarladım bu şekilde çıktı acaba gebelik var mı çok fazla bel ağrım var göğüs ağrım bacak ağrım var yarın tekrar kan tahlili versem mi
Verdim ilk beta değerim 32Kızz vermedinmi kan
evet kan vermediniz mi bende cok merak ettim ) umarım hamilesinizdir
Verdim ilk beta değerim 32Kızz vermedinmi kan
MaşallahVerdim ilk beta değerim 32
Sonraki gün alınan 69 çıktı 3 haftalık dedi doktor
yaa çok sevindim :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah .. :)Verdim ilk beta değerim 32
Sonraki gün alınan 69 çıktı 3 haftalık dedi doktor