• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı?

burcu1296

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
5
0
1
30
Merhaba,
Sizin görüşünüze ihtiyacım var. Adetimden 2 hafta sonra ara kanama gibi kısa süreli bir kanamam oldu. Suan reglim bugünle 4 gun gecikti. Çok az kanamam oluyor. Bir kere gelip sonrasında uzunca bi daha gelmiyor. Regli ağrılarımı yaşıyorum. Her lavaboya oldum diyerek gidiyorum ama maalesef hala olmadim. Bugün gebelik testi yaptım. Sonuçtan pek emin olamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
20241224_213435.jpg

Eklentiler

• 20241224_213444.jpg
    20241224_213444.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba,
Sizin görüşünüze ihtiyacım var. Adetimden 2 hafta sonra ara kanama gibi kısa süreli bir kanamam oldu. Suan reglim bugünle 4 gun gecikti. Çok az kanamam oluyor. Bir kere gelip sonrasında uzunca bi daha gelmiyor. Regli ağrılarımı yaşıyorum. Her lavaboya oldum diyerek gidiyorum ama maalesef hala olmadim. Bugün gebelik testi yaptım. Sonuçtan pek emin olamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Eki Görüntüle 3526215
Çizgi gözüküyor ama marka artı med veya days doktorsa çok güvenmeyin yaniltiyor çünkü :/

Kızlar benimde korunmasız ilişkimizin 12.günü
2-3 gün önce kasıklarda batma halsizlik ve 2-3 gündür akşamları ağzımda bozuk para tadı var ve koku hassasiyetim var bu ağızdaki tad çok değişk ve acayip sanki para emiyorum🙊🙉ilişkiden kaç gğn sonra gebelik belli olur🌸

Kızlar benimde korunmasız ilişkimizin 12.günü
2-3 gün önce kasıklarda batma halsizlik ve 2-3 gündür akşamları ağzımda bozuk para tadı var ve koku hassasiyetim var bu ağızdaki tad çok değişk ve acayip sanki para emiyorum🙊🙉ilişkiden kaç gğn sonra gebelik belli olur🌸
Yumurtlama gününüze denk geldiyse ilişki, gebelik oluşur. Adet tarihiniz ne zaman ?

Emin olamadım. 2 çizgi var mi yk mu silik mi çözemedim 🥺
Çok silik bi şekilde var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir. Gecikmeniz 1 haftayı tamamladıktan sonra kan verin böyle testlerle uğraşmayın, çok yanıltıyor çünkü.

Yumurtlama gününüze denk geldiyse ilişki, gebelik oluşur. Adet tarihiniz ne zaman ?

Çok silik bi şekilde var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir. Gecikmeniz 1 haftayı tamamladıktan sonra kan verin böyle testlerle uğraşmayın, çok yanıltıyor çünkü.
Ultrason da kesin olarak çıkar zaten degil mi ?

Ultrason da kesin belli olur degil mi ?

Ultrason da kesin olarak çıkar zaten degil mi ?
Hemen ultrasonla bakılmaz. Kan değerine bakarlar, değere göre ultrasonla muayene olur ya da olmaz.
Ama kan vermen şart.
Değerler önce kana sonra idrara yansır. Bu yüzden çoğu gebelik testinde negatif sonuç çıktığı halde gebelik bilinmez.

Hemen ultrasonla bakılmaz. Kan değerine bakarlar, değere göre ultrasonla muayene olur ya da olmaz.
Ama kan vermen şart.
Değerler önce kana sonra idrara yansır. Bu yüzden çoğu gebelik testinde negatif sonuç çıktığı halde gebelik bilinmez.
Yarin randevu aldım büyük ihtimalle her olasılığı karşı ultrasonla bakar. Baktığında bi gebelik soz konusuysa belli olmaz mi ? 🥺

Yarin randevu aldım büyük ihtimalle her olasılığı karşı ultrasonla bakar. Baktığında bi gebelik soz konusuysa belli olmaz mi ? 🥺
Kese olusmadan ultrasonda gozukmez cnm ancak kan testinde varsa belli olur benimde senin gibi cikti dun bekliyorum halen persembe tada cuma adet olmassam yine yapicam bugun gecikmemin 6ci gunu

Back
X