• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var ama kafam çok karışık yardımmmm

Hillllllbyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
11
1
1
25
Arkadaşlar merhaba başımdan geçen olayı ben bile anlamadım ama anlatmaya çalıscam son adet tarihim 29.11.2024 son 1 yıldır çok düzensiz adet görüyorum normalde 28 günlük bir döngüm olur adetim gecikti 3 gün test verdim 21 beta çıktı ertesi gün yoğun bir sancı ile kanama oldum bildiğimiz adet gibi gittim test verdim 9 çıktı ertesi gün yine gittim 13 çıktı sonraki günde 22 çıktı kimyasal desen değil o kendi kendine düşmesi lazım referans değerim 2-5 çıkıyor idrar testi yaptım kanama olduğum ilk gün çok cok silik çıktı şuan evde idrar testleri yapıyorum son iki gündür belki kanamayla gitmiştir diye testler pozitif çıkıyor bu pazartesi hastaneye gidecem inşallah güzel haberler alırım yardımcı olur musunuz kafam çok karışık sonradan sağlıklı bir gebelik olma ihtimali var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20250104_171809.jpg
    IMG_20250104_171809.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2024-12-31-14-54-50-819_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-31-14-54-50-819_com.android.chrome.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2024-12-29-16-13-40-038_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-29-16-13-40-038_com.android.chrome.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2024-12-28-18-18-07-585_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-28-18-18-07-585_com.android.chrome.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba başımdan geçen olayı ben bile anlamadım ama anlatmaya çalıscam son adet tarihim 29.11.2024 son 1 yıldır çok düzensiz adet görüyorum normalde 28 günlük bir döngüm olur adetim gecikti 3 gün test verdim 21 beta çıktı ertesi gün yoğun bir sancı ile kanama oldum bildiğimiz adet gibi gittim test verdim 9 çıktı ertesi gün yine gittim 13 çıktı sonraki günde 22 çıktı kimyasal desen değil o kendi kendine düşmesi lazım referans değerim 2-5 çıkıyor idrar testi yaptım kanama olduğum ilk gün çok cok silik çıktı şuan evde idrar testleri yapıyorum son iki gündür belki kanamayla gitmiştir diye testler pozitif çıkıyor bu pazartesi hastaneye gidecem inşallah güzel haberler alırım yardımcı olur musunuz kafam çok karışık

Muhtemelen kimyasalı yakalamışsınız ve siz test yapıp kontrol etmeseniz aslında normal adet olmuş gibi geçireceksiniz ama test yaptığınız için kafanız karışmış. Sağlıklı nir gebelikte beta iki günde bir en az iki katı artış göstermesi gerekir deniyor

Muhtemelen kimyasalı yakalamışsınız ve siz test yapıp kontrol etmeseniz aslında normal adet olmuş gibi geçireceksiniz ama test yaptığınız için kafanız karışmış. Sağlıklı nir gebelikte beta iki günde bir en az iki katı artış göstermesi gerekir deniyor
Son iki gündür yaptığım testlerde var gibi görünüyor o yüzden kafam çok karışık ❣️

Eklentiler

• IMG-20250105-WA0005.jpg
    IMG-20250105-WA0005.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20250105-WA0003.jpg
    IMG-20250105-WA0003.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 57
Yani o değerlerde o kadar koyu olması da normal değil. Silik çıkması gerekir normal şartlarda o değerlerde. Bi doktora görünün isterseniz garip bir durum

canim dış gebelik olabilir degerlerin dengesiz sancim var demissin dış gebelik yuksek ihtimal.baktilarmi ultrasonda .gorunurdu

Yani o değerlerde o kadar koyu olması da normal değil. Silik çıkması gerekir normal şartlarda o değerlerde. Bi doktora görünün isterseniz garip bir durum
Bu değerlerin tarihleri var ekledim fotoğraf en son 22 ye yükseldikten sonra gitmedim hastaneye bu pazartesi gidecem inşallah kanamam normalde 7 gün sürmesi gerekiyordu 3 4 gün sürdü bu testleri 04.01.2025 ve 05.01.2025 tarihinde yaptım kanamanın bitimden bı kaç gün sonra

canim dış gebelik olabilir degerlerin dengesiz sancim var demissin dış gebelik yuksek ihtimal.baktilarmi ultrasonda .gorunurdu
Ultrasonda bu değerlerle görünmedi birşey daha hastaneye gitmedim evde bakayım dedim kanamadan sonra gitmiştir diye bu kaset testlerde pozitif çıktı anlamadım birşey

Kan değerlerinizde niye cifter cifter beta hcg var? Orasi benim kafami karistirdi ve o ikinci degerlere gore zaten gebelik yok. Cok büyük ihtimalle kimyasal gebelik yasiyorsunuz, regl kaniniz ne durumda? Rengi, kivami?

Kan değerlerinizde niye cifter cifter beta hcg var? Orasi benim kafami karistirdi ve o ikinci degerlere gore zaten gebelik yok. Cok büyük ihtimalle kimyasal gebelik yasiyorsunuz, regl kaniniz ne durumda? Rengi, kivami?
İlk kan değerim 21 çıktı tam sevindim kanama oldum ertesi gün 9 olmuştu bende kimyasaldir dedim bir sonraki gün 13 olmuştu ve ertesi gün 22 ye yükselmişti son üç testte kanamam vardı 3 4 gün sürdü kanamam sonra bitti birdaha olmadı kıpkırmızı ve sıvıydı her zamanki kanamam gibi

İlk kan değerim 21 çıktı tam sevindim kanama oldum ertesi gün 9 olmuştu bende kimyasaldir dedim bir sonraki gün 13 olmuştu ve ertesi gün 22 ye yükselmişti son üç testte kanamam vardı 3 4 gün sürdü kanamam sonra bitti birdaha olmadı kıpkırmızı ve sıvıydı her zamanki kanamam gibi
Anladim, dikkatinizi cektimi bilmiyorum 29 aralik tarihli hcg sonucunun hemen altinda bir sonuc daha var. Sizin lab sonuclarinizda bir hata var bana kalirsa

Bu idrar testlerinden önce bu değerler çıkınca da yaptım çok çok silik çıktı bırakıyorum buraya

Eklentiler

• IMG-20241229-WA0005.jpg
    IMG-20241229-WA0005.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar merhaba başımdan geçen olayı ben bile anlamadım ama anlatmaya çalıscam son adet tarihim 29.11.2024 son 1 yıldır çok düzensiz adet görüyorum normalde 28 günlük bir döngüm olur adetim gecikti 3 gün test verdim 21 beta çıktı ertesi gün yoğun bir sancı ile kanama oldum bildiğimiz adet gibi gittim test verdim 9 çıktı ertesi gün yine gittim 13 çıktı sonraki günde 22 çıktı kimyasal desen değil o kendi kendine düşmesi lazım referans değerim 2-5 çıkıyor idrar testi yaptım kanama olduğum ilk gün çok cok silik çıktı şuan evde idrar testleri yapıyorum son iki gündür belki kanamayla gitmiştir diye testler pozitif çıkıyor bu pazartesi hastaneye gidecem inşallah güzel haberler alırım yardımcı olur musunuz kafam çok karışık
Bence o hayalet çizgi ya düşük ya kimyasal çoğu kadın fark bile etmeden atlatıyor siz test yapıp durduğunuz için takılıyorsunuz

Su an için hastaneye gitmenize de gerek yok bir hafta on gün içinde kanamaniz olmazsa tekrar beta verip beta sonucu 1600 ustundeyse doktora gidin. Çok erken bakmisiniz net bişey söylemek zor kimyasalda olabilir dış gebelikte sağlıklı bir gebelikte. En belirleyicisi zaman maalesef

Bence o hayalet çizgi ya düşük ya kimyasal çoğu kadın fark bile etmeden atlatıyor siz test yapıp durduğunuz için takılıyorsunuz
Sürekli yapmadım aslında test ilk gün yaptım adet gecikmesi üzerine ertesi gün kanama olduğum için diğerlerini yaptım doktor istedi o hayalet çizgiden sonra kanamam bitti diğer iki testi yaptım net cift çizgi oldu sürekli hastaneye gitmemek adına

Teşekkür ederim yorumunuz için doktor son testten bir hafta sonra gel o zaman daha net birşey söyleyebilirim dedi ama bilmiyorum son iki gündür yaptığım kaset testlerin net 2 çizgi çıkmasından dolayıiçin çok karisti kafam Su an için hastaneye gitmenize de gerek yok bir hafta on gün içinde kanamaniz olmazsa tekrar beta verip beta sonucu 1600 ustundeyse doktora gidin. Çok erken bakmisiniz net bişey söylemek zor kimyasalda olabilir dış gebelikte sağlıklı bir gebelikte. En belirleyicisi zaman maalesef

Back
X