Gebelik ultrasonda ilişkiden kaç gün sonra gözükür

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
53
Arkadaslar merhaba. İlişkiden 45 gün sonra gebelik olsaydı vajinal ultrasonda kesinlikle gözükürdü dimi?
İlişkim oldu iki ay reglimi oldum ama bu ay gecikmem var çok stres yapıyorum. Gebelik olma ihtimali varmı?

37.gün kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Gebelik ultrasonda kaç gün sonra gözükmeye başlar lütfen yardım edermisinşz

Sizin gibileri niçin bitmiyor bu platformda? Bazen trol olduğunuzu düşünüyorum.
'' 9ay önce ilişkiye girdim ama hamileysem on gün sonra doğum yapar mıyım.. ''

Ne kadar saçma değil mi? Sizin sorduğunuz da, aynı kalıp, farklı soru.

Akıl sağlığımızla oynamak için varlar

Anam ben de her ay adet oluyorum düzenli ama hamile de olabilirim, hamileysem ve farketmeden dogurursam diye çok endişeliyim. Gebelik testleri de her ay negatif ama bu ay adet olunca tansiyonum düştü. Bebek yoksa niye düşsün yani. Cevapları takipteyim ben de.

Ya lütfen doğru düzgün cevap verin psikolojim kötü. Gebe adaylar ilişkiden kaç gün sonra kese görünür ultrasonda
Valla düzgün cevap veriyorum. Zaten cevaptan anlaman gerekirdi. Tabi ki hamile değilsin. İki kez regl oldum diyorsun bir buçuk ay sonra kan verdim negatif çıktı diyorsun. Daha başka kimler, neler negatif demeli ki sana.
4+1 gebeliğimi öğrendim. Yani adet gecikmesinden bir gün sonra. Yani hamile olduğum ay regl olmadım. Ve kan testimde 1022,82 gibi yüksek bir rakam çıktı. Yani 1 gün geçince kesinkes hamilelik belli burda.
37 gün daha geçince 9haftalık oluyo bebek. 11 haftalıkken cinsiyeti öğrendim ben.

6+bilmem kaç haftalıktı kalp atışı var dedi doktor. 7 haftalıktı bebeği de gördüm kalp atışını da duydum.

düzgün cevabınız için teşekkür ederim çoktan görmem gerekşrdi benimde öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…