- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Bu psikolojiyi anlasanız böyle demezsiniz..Sizin gibileri niçin bitmiyor bu platformda? Bazen trol olduğunuzu düşünüyorum.
'' 9ay önce ilişkiye girdim ama hamileysem on gün sonra doğum yapar mıyım.. ''
Ne kadar saçma değil mi? Sizin sorduğunuz da, aynı kalıp, farklı soru.
Akıl sağlığımızla oynamak için varlarSizin gibileri niçin bitmiyor bu platformda? Bazen trol olduğunuzu düşünüyorum.
'' 9ay önce ilişkiye girdim ama hamileysem on gün sonra doğum yapar mıyım.. ''
Ne kadar saçma değil mi? Sizin sorduğunuz da, aynı kalıp, farklı soru.
Niçin anlamayayım?Bu psikolojiyi anlasanız böyle demezsiniz..
Hayır bu korkuyu yaşamak çok zor. Anlamıyosunuz.Niçin anlamayayım?
Tek sen misin sevgilisiyle ve ya eşiyle ilişkiye girip bebek isteyen, istemeyen. Ben de kadınım
Anam ben de her ay adet oluyorum düzenli ama hamile de olabilirim, hamileysem ve farketmeden dogurursam diye çok endişeliyim. Gebelik testleri de her ay negatif ama bu ay adet olunca tansiyonum düştü. Bebek yoksa niye düşsün yani. Cevapları takipteyim ben de.Arkadaslar merhaba. İlişkiden 45 gün sonra gebelik olsaydı vajinal ultrasonda kesinlikle gözükürdü dimi?
İlişkim oldu iki ay reglimi oldum ama bu ay gecikmem var çok stres yapıyorum. Gebelik olma ihtimali varmı?
37.gün kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Gebelik ultrasonda kaç gün sonra gözükmeye başlar lütfen yardım edermisinşz
Anam ben de her ay adet oluyorum düzenli ama hamile de olabilirim, hamileysem ve farketmeden dogurursam diye çok endişeliyim. Gebelik testleri de her ay negatif ama bu ay adet olunca tansiyonum düştü. Bebek yoksa niye düşsün yani. Cevapları takipteyim ben de.
Valla düzgün cevap veriyorum. Zaten cevaptan anlaman gerekirdi. Tabi ki hamile değilsin. İki kez regl oldum diyorsun bir buçuk ay sonra kan verdim negatif çıktı diyorsun. Daha başka kimler, neler negatif demeli ki sana.Ya lütfen doğru düzgün cevap verin psikolojim kötü. Gebe adaylar ilişkiden kaç gün sonra kese görünür ultrasonda
Yooo. Siz dalga mı gectiniz ki. Ya ben ciddiydim niye dalga geçiyorsunuz ki böyle bir konuda?dalgamı geçiyosunuz
Valla düzgün cevap veriyorum. Zaten cevaptan anlaman gerekirdi. Tabi ki hamile değilsin. İki kez regl oldum diyorsun bir buçuk ay sonra kan verdim negatif çıktı diyorsun. Daha başka kimler, neler negatif demeli ki sana.
4+1 gebeliğimi öğrendim. Yani adet gecikmesinden bir gün sonra. Yani hamile olduğum ay regl olmadım. Ve kan testimde 1022,82 gibi yüksek bir rakam çıktı. Yani 1 gün geçince kesinkes hamilelik belli burda.
37 gün daha geçince 9haftalık oluyo bebek. 11 haftalıkken cinsiyeti öğrendim ben.
6+bilmem kaç haftalıktı kalp atışı var dedi doktor. 7 haftalıktı bebeği de gördüm kalp atışını da duydum.
Ayy sorma kuzum. Anlamıyorum. Zaten ayda bir giriyorum gördüğüm soruya bak..Akıl sağlığımızla oynamak için varlar
Görmezden gel kuzum başını boş yere ağrıtmaAyy sorma kuzum. Anlamıyorum. Zaten ayda bir giriyorum gördüğüm soruya bak..
Görmezden gel kuzum başını boş yere ağrıtma
Sağol canım benim seninde mübarek olsun☺☺ Bayramın mübarek olsun adelikom
Konuyu cvptsn önce açtımArkadaş tatmin olmamış cvptan yine ayni konuyu açmış ki millet iyi dalga geçsin
Yaşın kaç bilmiyorum. adet olmuşsun böyle bi karara nasi vardın şaşkınım yani. Umarım bida böyle korkacağın şey yapmazsınKonuyu cvptsn önce açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?