1,5 yıllık evliyim 1 sene önce karar verdik bebek yapmaya ilk kez bu ay adetim 13 gün gecikti 2 kez evde test yaptım negatif çıktı acaba benim gibi testi negatif çıkıp hamile kalan varmı? Bu testler ne kadar güvenilir? Kafamda deli sorular
13 gün içinde kaçıncı günler test yaptınız zaman geçtiyse tekrar yapın yada kan verin bu kadar gecikmeye yanılma payı olmaz geç döllenme olabilir bazen siz test yapın çıkmazsa da Dr gidin adet söktürücü verir
1,5 yıllık evliyim 1 sene önce karar verdik bebek yapmaya ilk kez bu ay adetim 13 gün gecikti 2 kez evde test yaptım negatif çıktı acaba benim gibi testi negatif çıkıp hamile kalan varmı? Bu testler ne kadar güvenilir? Kafamda deli sorular
9 ve 12. Günde yaptım kan testi daha önce şüpheyle yaptırmıştım negatif çıkınca hayal kırıklığına uğradım cesaretim pek yok bu yol daha kolay ve pratik geldi ama sanırım yaptırmam gerekecek
9 ve 12. Günde yaptım kan testi daha önce şüpheyle yaptırmıştım negatif çıkınca hayal kırıklığına uğradım cesaretim pek yok bu yol daha kolay ve pratik geldi ama sanırım yaptırmam gerekecek
Hiç doktora gitmedik sadece adet sonrası doğurganlık zamanını değerlendirdik bide bence en önemli faktör her ay kesinlikle kafama takıyordum neden olmuyor 38 yaşındayım olmicakmı bu ay tamamen vazgeçtim kabullendim olmazsa bundada var bi hayır dedim ilk vazgeçtiğim ay hamile olduğumu öğrendim çok tuhaf vazgeçtiğiniz anda oluyor İnan’ın kafanızı kesinlikle takmayın çok istediğiniz şey her zaman sizden uzaklaşıyor bunu öğrendim hayattan kovalayan siz oluyorsunuz akışına bırakınca yorulmuyor o sizi buluyor inanın..