Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son testi beklenen adetten ne kadar sonra yaptiniz1,5 yıllık evliyim 1 sene önce karar verdik bebek yapmaya ilk kez bu ay adetim 13 gün gecikti 2 kez evde test yaptım negatif çıktı acaba benim gibi testi negatif çıkıp hamile kalan varmı? Bu testler ne kadar güvenilir? Kafamda deli sorular![]()
bende ikinci gebeligimi beklenen adetin 14. gününde öğrendim kan testi verin geç döllenme olabilir9 ve 12. Günde yaptım kan testi daha önce şüpheyle yaptırmıştım negatif çıkınca hayal kırıklığına uğradım cesaretim pek yok bu yol daha kolay ve pratik geldi ama sanırım yaptırmam gerekecek
Teşekkür ederim doktora gidicem zaten hamilelik yoksa başka bi sebepten geciktim öğrenmem lazımbende ikinci gebeligimi beklenen adetin 14. gününde öğrendim kan testi verin geç döllenme olabilir
Tebrik ederim canım Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHamileyim kan testinde çıktı evde yapılan testte 2 kere negatif çıktı kan pozitif![]()
Amin çok sağol canım rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşaallahTebrik ederim canım Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Hamile kalma sürecini anlatır mısın rica etsem neler yaptınAmin çok sağol canım rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşaallah![]()
Eşinin senin testlerin nasıldı neler kullandınız doktor sürecinizHamile kalma sürecini anlatır mısın rica etsem neler yaptın