• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testlerimi yorumlar mısınız lütfen

esrackrgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
9
1
1
23
merhaba öncelikle beim reglimin gelmesine daha 9 gün var geçen hafta yaptığım 2 tane test (kaset) ilki pembe ikincisi soluk bir ikinci çizgi olarak sonuç verdi dün yaptığım erken gebelik testinde de silik bir pozitif gördüm rica etsem testlerimi yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_5101.jpeg
    IMG_5101.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_5116.jpeg
    IMG_5116.jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_5174.jpeg
    IMG_5174.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
merhaba öncelikle beim reglimin gelmesine daha 9 gün var geç döllenme yaşadım sanırım geçen hafta yaptığım 2 tane test (kaset) ilki pembe ikincisi soluk bir ikinci çizgi olarak sonuç verdi dün yaptığım erken gebelik testinde de silik bir pozitif gördüm rica etsem testlerimi yorumlayabilir misiniz?
Geçen hafta yaptığınız silik çıktıysa bu hafta yaptığınız şahsımca kopkoyu çıkmalıydı. Çünkü 1 haftada baya fark oluyor. Ayrıca geç döllenme derken? Geçen aydan mı hamile kaldığınızı düşünüyorsunuz? Adetinize 9 gün varsa nasıl geç döllenme oluyor anlayamadım?

Geçen hafta yaptığınız silik çıktıysa bu hafta yaptığınız şahsımca kopkoyu çıkmalıydı. Çünkü 1 haftada baya fark oluyor. Ayrıca geç döllenme derken? Geçen aydan mı hamile kaldığınızı düşünüyorsunuz? Adetinize 9 gün varsa nasıl geç döllenme oluyor anlayamadım?
şöyle anlatıyım bu kasım ayında 2 gün regl oldum üstüne görmüş olabilir miyim dedim çünkü reglimin üzerinden çok geçmeden pozitif verdi anlatabildim mi bilemedim hani terimlere çok hakim değilim kusura bakmayın ilk gebeliğim olacak eğer olursa yanlışım varsa düzeltin teşekkürler🥰

Son düzenleme:
hani testler yanlış desek o kadar test yanlış çıkabilir mi ki güzel markalar da almaya çalıştım ama hayırlısı kimyasal olabilir dedi bir yakınım bilemedim reglim geçince öğrenicez

merhaba öncelikle beim reglimin gelmesine daha 9 gün var geçen hafta yaptığım 2 tane test (kaset) ilki pembe ikincisi soluk bir ikinci çizgi olarak sonuç verdi dün yaptığım erken gebelik testinde de silik bir pozitif gördüm rica etsem testlerimi yorumlayabilir misiniz?
merhaba benimde reglimin gelmesine 9 gün var test yapsam çıkarmı acaba ???

Back
X