Gebelik Testlerime bakar misiniz lutfen normal mi

creamole123

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
330
132
23
28
Merhaba regl gunum 2 agustos. En ustteki dun gece yaptigim test alt iki az once yaptiklarim. Ustteki durdukca da koyulasti. Bir gunde daha belirgin olmasi gerekmez mi? Sag kasik agrim var baya belirgin.
Idrarim bu geceki testte daha seyrekti ama yine de daha gec cikti gibi. Tek tarafli kasik agrisi da eklenince dis gebelik ihtimali dusundurdu. Iki gunde mi belli ederdi acaba erken mi yaptim?

Gayet güzel testleriniz pozitif kan verin bir an önce

Gayet güzel testleriniz pozitif kan verin bir an önce
Evet belirgin ama dun geceye gore daha kirmizi olmasini bekliyordum sizce normal mi? Dun gece idrarim daha cok beklemisti simdi baya cay vs sivi tukettim yapmadan once ondan olabilir mi? Bir de kasik agrisi korkutuyor cuma ya randevu aldim o zamana kadar gozlemlemeyi dusunuyordum

Zaten beta 48 saatte bir artan hormon o yüzden böyle çıkması normal ayrıca hem akşam yapmışsınız hem çok sıvı tüketmişsiniz yarın sabah ilk idrarla tekrar test yaparsanız daha koyu olacaktır

Gayet normal, benim 2 gün sonra yaptığım testte aynı koyulukta çıkmıştı ilk test ile aynıydı yani aynı seninki gibi silikti ikiside

Gayet normal, benim 2 gün sonra yaptığım testte aynı koyulukta çıkmıştı ilk test ile aynıydı yani aynı seninki gibi silikti ikiside
Yorumunuz icin cok tesekkurler icim rahatladi insallah her sey yolunda gidiyordur sizin icin de. Sizde de tek tarafli kasik agrisi oldu mu hic? uzun suren

teşekkür ederim herşey yolunda umarım senin de çok sağlıklı gebeliğin olut. Evet tek taraflı, bazen sağ bazen sol tarafta batma oluyordu zaten bu gebelik belirtisi siz yarın bir kan verin isterseniz cuma da randevunuz varmış zaten öncesinde sonucu almış olursunuz

Ayyy Allahım ne güzel çıkmış Allah analık babalık etsin inşallah darısı benim başıma hani diyorlar yaa hamile annelerin duası kabul olur Allah bizde nasip etsin inşallah istiyen herkese

Beta 15.42 cikti maalesef regl gunu icin coo dusuk

belli olmaz o işler inşallah hızlıca yükselir geç döllenme olabilir ovülasyon gününüz normalden daha geç olabilir iyi düşününn
Ovülasyon testi yapmıştım o yüzden net pik ve çatlamayo biliyorum bir umut belki implantasyon uzun sürmüştür.. ne bileyim çok üzgünüm inşallah dış gebelik değildir

Kötü düşünmeyin 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırın inşallah hayırlısı olsun. Hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelsin en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…