Gebelik testlerim

Tucears

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
118
34
27
Kızlar selam, 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim acele davrandim 3 haftalıkken öğrendim 10 günde kaybettim o yüzden tedirginim hala emin olamıyorum. Sizce bu testlere göre gebelik var mı? Kan testi vermeye ne zaman gitmeliyim biraz daha bekliyim mı?

Ben olsam suan gidip vermistim :) regliniz ne zaman olmasi gerekiyor . Gayet net cikmis cunku .

Ben olsam suan gidip vermistim :) regliniz ne zaman olmasi gerekiyor . Gayet net cikmis cunku .
2 Kasım da regl olmam gerekiyordu, uygulama üzerinden takip ediyorum genelde tahminleri tutar. 3 gün gecikti bildirimi veriyor.Adet döngum 32_33 arası değişiyor, düzensiz biraz ama bir kaç günü geçmezdi. Günüm gelmeme rağmen hiç bir regl belirtisi yoktu göğüs ağrım dışında. Belim ağrımaz regl olurken bu sefer ağrıyor ve fena gazım var hatta kabız oldum bu belirtiler beni suphelendirdi

Himmm bence yarin bi acile gidip kan verebilirsiniz yok beklemek istiyorum derseniz de yumurtlamadan sonrasi 17. Gun kan verin diyolar. Ama zaten bir kayip yasamissiniz oyuzden cok beklemek de anlamsiz bence . Hayirlisi olsun sizin icin

Himmm bence yarin bi acile gidip kan verebilirsiniz yok beklemek istiyorum derseniz de yumurtlamadan sonrasi 17. Gun kan verin diyolar. Ama zaten bir kayip yasamissiniz oyuzden cok beklemek de anlamsiz bence . Hayirlisi olsun sizin icin
Yumurtlama günü nasıl hesaplanıyor acaba

Yumurtlama günü nasıl hesaplanıyor acaba
Yani onu hesaplamak aslinda soyle. Adet olacaginiz tarihten 14 gun geri gidiyorsunuz ama her kadinin ayni degil aslinda. Regliniz bittikten sonraki hafta icerisinde oluyor. Akinti oluyor genelde afedersin sumuksu gibi .

Yani onu hesaplamak aslinda soyle. Adet olacaginiz tarihten 14 gun geri gidiyorsunuz ama her kadinin ayni degil aslinda. Regliniz bittikten sonraki hafta icerisinde oluyor. Akinti oluyor genelde afedersin sumuksu gibi .
O dediğiniz akıntıyı hafta başından beri çekiyorum günde 3 kez çamaşır değiştirmeye ihtiyacı duydum nerdeyse

O dediğiniz akıntıyı hafta başından beri çekiyorum günde 3 kez çamaşır değiştirmeye ihtiyacı duydum nerdeyse
Bence o zaman yarin ya da pazartesi gidip test yaptirin , o aknti hamilelikle ilgili olabilir . Ben hamileyken cok olmustu bende.

Bence o zaman yarin ya da pazartesi gidip test yaptirin , o aknti hamilelikle ilgili olabilir . Ben hamileyken cok olmustu bende.
Pazartesi günü sağlık ocağında kan vereyim diyorum, HCG değer okumada baya bilgi edindim bu gebelik çalışmalarında :) çıkan değerden az çok bişey yorumlarım diye tahmin ediyorum, değer yüksek çıkar ise en yakın tarihten kadın doğuma randevu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…