Kuzummm valla miratech ve bi test daha vardı adını hatrliyamadim o bariz yalancı pozitif vermiştiKızlar merhabalar, forumu taradım ama bulamadım şöyle gebelik testlerinden bir konuşsak diyorum hangisi iyidir, hangisini deneyimlediniz yalancı pozitif veren var mıdır diye.
Mesela geçtiğimiz aylarda early predictor bana yalancı pozitif verdi ve kimyasal da yoktu. Bu ayda da early predictor sipariş etmedim de albi, freely ve jenin marka ucuz testler aldım. Fikri olan varsa konuşalım bence
Kuzummm valla miratech ve bi test daha vardı adını hatrliyamadim o bariz yalancı pozitif vermişti
Freely iyi, albi berbat, diğerini bilmiyorum.Kızlar merhabalar, forumu taradım ama bulamadım şöyle gebelik testlerinden bir konuşsak diyorum hangisi iyidir, hangisini deneyimlediniz yalancı pozitif veren var mıdır diye.
Mesela geçtiğimiz aylarda early predictor bana yalancı pozitif verdi ve kimyasal da yoktu. Bu ayda da early predictor sipariş etmedim de albi, freely ve jenin marka ucuz testler aldım. Fikri olan varsa konuşalım bence
Bebetime canım =)Kuzummm valla miratech ve bi test daha vardı adını hatrliyamadim o bariz yalancı pozitif vermişti
Freely iyi, albi berbat, diğerini bilmiyorum.
Aaa bende yarim early alacktim ogrendigim iyi olduKızlar merhabalar, forumu taradım ama bulamadım şöyle gebelik testlerinden bir konuşsak diyorum hangisi iyidir, hangisini deneyimlediniz yalancı pozitif veren var mıdır diye.
Bebetime canım =)
Bebetime iyimi acaba bugun ondan yaptim negatif cikti 3 gunum geciyor bugun erkenmi yaptim acepBebetime canım =)
Freely, laboutech, bebetime ile doğru sonuçlar aldım ben. Sıkıntı yaşayanı da görmedimKızlar merhabalar, forumu taradım ama bulamadım şöyle gebelik testlerinden bir konuşsak diyorum hangisi iyidir, hangisini deneyimlediniz yalancı pozitif veren var mıdır diye.
Aaa bende yarim early alacktim ogrendigim iyi oldu
Bebetime iyimi acaba bugun ondan yaptim negatif cikti 3 gunum geciyor bugun erkenmi yaptim acep
Bakayim bi olmazsa kan verecm en iyi sonuc o sanirimcanım evet alırsan muttlaka son kullanma tarihine göre al, bir de yeni çıkan earlylerde sonuç kısmında o çizgilerin çıkacağı yer bariz çentikli ben onu görünce milyon kez yüreğime indi pozitif zannedip değilmiş mesela
ya bebetime'ın üstündeki hcg değerlerine bak derim çünkü geç döllenme olabilir belki kapsamıyordur senin kanındaki hcgyi
Kızlar merhabalar, forumu taradım ama bulamadım şöyle gebelik testlerinden bir konuşsak diyorum hangisi iyidir, hangisini deneyimlediniz yalancı pozitif veren var mıdır diye.
Mimlenmiş diyorlar canım, bazen yanlış sonuç gösteriyor. Freely, ovula, oncomed öneririmBebetime iyimi acaba bugun ondan yaptim negatif cikti 3 gunum geciyor bugun erkenmi yaptim acep
Bakayim bi olmazsa kan verecm en iyi sonuc o sanirim
Peki hcg ye nasil bakiliyor onuda sorayim ???canım evet alırsan muttlaka son kullanma tarihine göre al, bir de yeni çıkan earlylerde sonuç kısmında o çizgilerin çıkacağı yer bariz çentikli ben onu görünce milyon kez yüreğime indi pozitif zannedip değilmiş mesela
ya bebetime'ın üstündeki hcg değerlerine bak derim çünkü geç döllenme olabilir belki kapsamıyordur senin kanındaki hcgyi
Peki hcg ye nasil bakiliyor onuda sorayim ???
Ben cok idrara cikiyorum bi tarftan yoktur diyorum kafamda deli sorularevet bence kan ver direkt ben gebelik testlerine çok paralar ödedim ve boşa umutlanıyor insan. geç mi döllendi ne oldu falan diye negatife inanmak istemiyor ama kan testi olunca mecbur kabulleniyorsun negatifse de
Hihhhh tam ondan bahsetmek istedim kuzum ağzına saglikBebetime canım =)
Albi iyi sonuç veriyor canm ben çok kullandimay gerçekten mi albinin 30lusunu aldımneden memnun kalmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?