gebelik testini yorumlayabilir misiniz?

ckolmn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
86
23
8
39
merhabalar ben prodoctor erken gebelik testi yaptım negatifken ertesi gün bir çizgi belirdi (sağdaki test)... bu sabah yaptığımda hafif pembelikk var (soldaki test)fotografı yorumlayabilir misinz ? ama sabah yaptığım test 30 dk zaman dilimi koymuş geçerliliği için ben beş dk sonra testi bıraktım bi saat sonra baktığımda çok hafif bir çizgi vardı ? böle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? acaba yeni olduğu için böle olabilir mi ? corona olduğu için hastanelere gitmek istemiyorum

Eklentiler

• 15F02D89-B6E5-4BB3-829B-D468C7134161.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 402
Bi kan verin bence kesin sonuç alırsınız

Bence hamilesin kan ver hemen benimde böyle silik çıktı.

sizinde ertesi gün pozitif oldu mu negatifken
yok öyle olmadı. ben yaptığım anda beş dakika içinde belirdi. ama sizin ki pembe duruyor kuruma çizgisi gibi değil ki ben çok fazla test yaptım ertesi gün bile böyle bişiy olmadı olmaz da sanmıyorum. bence kan verin yarın şiddetle söylüyorum. en azından içiniz rahat olur. teşekkür ediyorum, Allah gönlünüze göre verir inşallah mutlaka sonucu yazın

amin inşallah ....çok teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığınız için ...

Merhaba kan verdiniz mi hamile misiniz acaba ben de böyle bişey yaşadım da

Merhaba kan verdiniz mi hamile misiniz acaba ben de böyle bişey yaşadım da
hastalandım bugn maalsf hayal kırıklığı ...sanırım hastalanmanıza yakın hormonlardan dolayı böle bişi yaşanıyor ...hamilelik varsa hemen algılıyomuş zaten o yuzden ümitlenmeyin benim gibi ...

hastalandım bugn maalsf hayal kırıklığı ...sanırım hastalanmanıza yakın hormonlardan dolayı böle bişi yaşanıyor ...hamilelik varsa hemen algılıyomuş zaten o yuzden ümitlenmeyin benim gibi ...
Yaaa nasip canım benim üzülme demek ki avakti saati değil. Ama artık bu testlere de güvenim kalmadı seninki bariz pembe olmuş hayırlısı artık ya bakalım ben de yarın kan vericem

Merhaba benimde kasıklarımda şişlik var bi kaç gündür adet günüm daha gelmedi akşam test yaptım beş dk geçmeden kırmızı çizgi çıktı, sabah yaptğımda ise çıkmadı. Sizce neden

Yaaa nasip canım benim üzülme demek ki avakti saati değil. Ama artık bu testlere de güvenim kalmadı seninki bariz pembe olmuş hayırlısı artık ya bakalım ben de yarın kan vericem
bugn kutunun üstündeki belirtilen zaman diliminde bir çizgi belirdiyse silik bile olsa hamilelik vardır ama benim gibi ertesi gün veya bir saat sonra oluştuysa boşuna kan verme adet gününü bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…