- Konu Sahibi 2bebe1anne
-
Tatlim benim yatmam gerekiyor malum is var yarin. Kan testini bence yaptir. Bakalim benim sabah ne cikicak. Insallah ikimizde hamileyizdir cnm. Dua etmeyi unutmaa yatarken :) optummm kendine iyi bak. Guzel haberler bekliyorum senden. Diger konuyuda yarin konusuruz ozeldenanladin sen onu :)
kızzz sen ne duruosn koşşşş acileeee yaptr kan testini
Ceydaerhan....merhaba arkadasim...insallah hamilesindir...keske bizde Turkiye'deki gibi kan tahlilini hemen yaptirabilsek ve ayni gun sonuc alabilseydik...En azindan kesin sonuc olurdu...burdaki gibi gunlerce umutlanmazdik...buarada ben bu topige fazla giremiyorum, cok arkadas varmi ingiltere'den..?
ceydacigim nasilsin gebelik testtini tekrar yaptinmi merak ettim
Selam haticecim yaptim yaptim ama megatif sonuc gene bugunude adet olucagim ilkden sayarsam daha bir gecikme yok. Ama belirtide yok ne adet ne hamilelik anlamadim gitti cnm
bos ver canim kafana takma cunku olabiliyor bazen testler gostermiyor ama gunler gecmiyor demi ha bugunde gecti diyoruz.
Hayirlisi insallah cnm pazartesi son gun cikti cikti :)
cikar insanllah canim senin kullandigin test digital mi .yoksa kaset tesstlerdenmi canim
merhaba arkadaslar ben bugun hic giremedim cunku misafirim geldi ve anca gitti yazdiklarinizi okudum testler negatif hic strese girmeyin cunku olabiliyor diyorumya bir arkadasim 3 hafta test yapti ve negatif cikiyodu ceydacigim senin icin daha erken bekle biraz gunun gecsin oyle yaparsin bence negatif ciktigi zaman 2-3 gun beklemek gerekiyomus cunku yarin test yaparsan yine negatif cikar ve umitsizlige kapilirsin. ibozll cugum sende aglama stres hic iyi degil vallahi bence yarin kan testtine git cunku kanda hemen cikiyor beklemekten iyi bence{pozitif kesin sonuc ama negatif hic birzaman kesin sonuc degil canlarim.} kimizilar gelmeden yani opuyorum sizleri......
slmkızlar neyapıyosunuz :)hafta sonu ve temizlik zamanı of hiçte yapasım yok:)
hala adet olmadım 4 gün oldu gecikeli..
dün gece okd rçok kanrım agrıdıki kesin hasta oluyru dedimm.. yataktan çıkıp wc ye gittim yok bşy sarıbeyaz arası yogun bi akıntı geldiii... dedimki kesin sabaha hasta olurum sabah oldu. olcaksam olayımmm yaf. gögüslerim acaip agrıyor dün ve bugun
Hosgeldin tatlim bende yine negatif cikti yarin gene yapicam :) sende ne var ne yok? Ya buarada sen folik asit kullaniyor musun ? Ben ekimde kullanmayi biraktim. Ya simdi hamileysem ne olucak? Bisey olur mu sence bebiseoff ya neden biraktiysam
hosbulduk canımmmmm yapmısın yıne sana ne dedım ben neyse kızmıyorum cunku ben de olsam ben de yapardımben bu gun erken cıkabılseydım gıdıcektım kan testıne ama erken cıkamadım o yuzden gıdemedım ve oo yuzdennnn mutluyum bu gun negatıfı gormedım dıye ben de folık asıtı ılk basladıgımda kullanmıstım bayadır ben de kullanmıyorum aslında ya haklısın haa ya hamişsek yaa her sey mı dert olur ınsanaaa ama sanmıyorum bı sorun teskıl edecegını hemen baslanır ogrenınce kendını suclama tatlım o kadar denıyoruz her ay herseyı tam nasıl yapıcaz kı bu da eksık oluversın ıcını ferah tut sen
Bende enson ekimde kullanmistim. 2 ay olacal nerdeyse. Hamile kaldigini ogrenir ogrenmez baslaman gerekiyor 3 . Aylik hamile olana kadar. Icime kurt dustu yaww. Ben yarin gidip alicam valla tatlim yoksa kendimi rahatlatamam obur turlu. Stress stress omrumuzu yedi. Bebis bi gelsin popisine popisine vurucam :)cok yordun bizi diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?