Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hemen test alMerhaba adetim 5 gündür gecikti peçeteye gelen hafif kahverengi akıntm var . test yapmalı miyim yoksa 2 gün daha mı beklemeliyim .negatif sonuç almaktan çok korkuyorum .gergin beklemek de yoruyor . Ne yapacağımı şaşırdım.
Korkuyorum negatif sonucu gorup umutla bekleyisimin son bulmasını da istemiyorum .çok zorBence test yapmalısınız 5 gün gecikmeyle gebelik varsa çıkar diye tahmin ediyorum yoksa da en azından kafanız biraz rahatlar belirsizlikle uğraşmak yerine yüzleşmek gerekiyor galiba
Bugün test aldım ama yapmadım bekliyorumHadi hemen test al
Yap yap bizde merak ediyoruzBugün test aldım ama yapmadım bekliyorum
Hadi yap hadi yap hadi yap benimde testler gelmedi daha bi gelse günde 3 tane yaparım heraldeBugün test aldım ama yapmadım bekliyorum
Hadi yap hadi yap hadi yap benimde testler gelmedi daha bi gelse günde 3 tane yaparım heralde
Tamam yarın sabah yaparım☺dua edin sonuç olumlu olsunKızzz bekliyoruz hadi ilk idrarla yap şu işi
Hayırlı olsun☺ darısı bekleyenlereBen adet günümde silik çizgiyle öğrendim sizin hemen çıkar sonuç. Gidip bir test alın ve bitirin bu işi
Yaa umarim güzel sonuçlar alırsınHadi yap hadi yap hadi yap benimde testler gelmedi daha bi gelse günde 3 tane yaparım heralde
İnşalllaaahhh inşalllaaahhjTamam yarın sabah yaparım☺dua edin sonuç olumlu olsun
Amin çok amin 10 ay oldu benimde her ay hüzün az önce gaz sancısı gelmiş ölcektim regl oldum sandım çok korktum normalde 28günde oluyorum ama bazen 26 da oluyo ve bugün 26. Gün yüreğim ağzıma geldiYaa umarim güzel sonuçlar alırsın
Ya hayal kırıklığı yaşayınca ne elim ne kolum kalkıyor her ay test sonrası uzun bir hüzün
Teşekkür ederim aminHayırlı olsun☺ darısı bekleyenlere
Te
Teşekkür ederim amin
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah güzel sonuçlarla haber edin . ☺Amin çok amin 10 ay oldu benimde her ay hüzün az önce gaz sancısı gelmiş ölcektim regl oldum sandım çok korktum normalde 28günde oluyorum ama bazen 26 da oluyo ve bugün 26. Gün yüreğim ağzıma geldi