Gebelik testini ne zaman yapmalıyım?

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.319
En iyi cevaplar
1
64.712
548
Hanimlar merhaba, ben vajinismusu yeni atlattım. Esli denemelerimizden biri korunmasiz oldu. Adet takvimime not almiştim. 10 temmuz korunmasiz iliski, 14 temmuz yumurtlama günüm 28 temmuz beklenen adet tarihi. Elimde erken gebelik testi var. Sizce en erken ne zaman yapabilirim? Yoksa hic gebelik ihtimalim yok mu? Korunmasiz iliski günü icin takvimde hamile kalma şansı orta duzeyde yaziyor. Yorumlarinizi bekliyorum.

Gecikmeyi bekle. Ovulasyon testiyle takip etmediğine göre geç de yumurtlamış olabilirsin. şimdiden de bu kadar yükselme bence. Olmaz demiyorum ama çok zor artık bu işler.

24ünde 25inde falan yapabilirsiniz.. ama şöyle bir durum var ki yumurtlamayı ovulasyon testiyle takip etmenis daha doğru olur

Adetin gecikince yap testi. En azından bir gün geçsin. Gerçi erken testlerden almıssın onuda adetine 3-5 kala yap. Hamile kalmak için o işi yapma, yumurtlamanı takip etme ama sık sık ilişkide bulunun. Ne kadar kafaya takarsan okadsr hamile kalamıyorsun. Tecrübeyle sabittir

Gebe kalmak icin korunmasiz iliskide bulunmadik. Aslinda henuz erken geliyor bana. Ama esli denemede kondomla sorun oldu. O sebeple korunmasiz denedik. Gebelik şansı da orta yazınca elimde de test varken yapayim dedim. Ovulasyon yapmadim evet. Gebelik olsun diye de yapmadim. Sadece bir ihtimal diye bakmak istiyorum. Tesekkur ederim Hepinize
24ünde 25inde falan yapabilirsiniz.. ama şöyle bir durum var ki yumurtlamayı ovulasyon testiyle takip etmenis daha doğru olur
Gecikmeyi bekle. Ovulasyon testiyle takip etmediğine göre geç de yumurtlamış olabilirsin. şimdiden de bu kadar yükselme bence. Olmaz demiyorum ama çok zor artık bu işler. ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…