Gebelik testine bi bakar mısınız?

Hawwa32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
280
78
48
31
Erken gebelik testi yaptım 5 dakika sonra ikinci çizgi var gibi yok gibi ben mi yanlış görüyorum acaba.

Eklentiler

• 20211110_230959.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 115
  • 20211110_230933.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 115
Bende gördüm bata kac gün var. Sabah ilk idrarla bi daha yapın yada direkt kan verin
Bilmiyorum ki normalde her gün yumurtlama testi yapıyordum karın ağrım var bi kaç gündür test yapmak istedim az ince erken gebelik testi yaptı. Normal gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yarın.

Bilmiyorum ki normalde her gün yumurtlama testi yapıyordum karın ağrım var bi kaç gündür test yapmak istedim az ince erken gebelik testi yaptı. Normal gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yarın.
Adetinize daha varsa çıkmaz bence yarın ilk idrarinizla tekrar bu yapın bence bnde gördüm gibi

Days confort gebelik testi kullandım bazen oluyormuş galiba yoksa bile var gösteriyormuş
Evet öylede olan oluyormuş ama bnde o testi kullandım yoktu çıkmadı mesela ve erken gebelik testinde de çok hafif görünüyor kasette çıkmaması normal ve idrarını da fazla damlatmisin kasete

Evet öylede olan oluyormuş ama bnde o testi kullandım yoktu çıkmadı mesela ve erken gebelik testinde de çok hafif görünüyor kasette çıkmaması normal ve idrarını da fazla damlatmisin kasete
Aparatı büyük canım normalde 3 damla diyordu bn iki damla damlattim kaliteden kaynaklı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…