Bende gördümErken gebelik testi yaptım 5 dakika sonra ikinci çizgi var gibi yok gibi ben mi yanlış görüyorum acaba.
Bilmiyorum ki normalde her gün yumurtlama testi yapıyordum karın ağrım var bi kaç gündür test yapmak istedim az ince erken gebelik testi yaptı. Normal gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yarın.Bende gördümbata kac gün var. Sabah ilk idrarla bi daha yapın yada direkt kan verin
Adetinize daha varsa çıkmaz bence yarın ilk idrarinizla tekrar bu yapın bence bnde gördüm gibiBilmiyorum ki normalde her gün yumurtlama testi yapıyordum karın ağrım var bi kaç gündür test yapmak istedim az ince erken gebelik testi yaptı. Normal gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yarın.
Adetim düzensiz canım ama nor.al adet günümü geçti.Adetinize daha varsa çıkmaz bence yarın ilk idrarinizla tekrar bu yapın bence bnde gördüm gibi
Norml kaset test deneyin o zamn yarın ilk idrarinizlaAdetim düzensiz canım ama nor.al adet günümü geçti.
Çıkar mı.ki acaba kaset test ile çünkü erken gebelik yapmıştımNorml kaset test deneyin o zamn yarın ilk idrarinizla
Normal adet günüm geçti dedin ya ondan kaset test demistimÇıkar mı.ki acaba kaset test ile çünkü erken gebelik yapmıştım
Yaptiniz mi tekrardan testÇıkar mı.ki acaba kaset test ile çünkü erken gebelik yapmıştım
Yaptım ama negatif ciktiYaptiniz mi tekrardan test
Erken gebelik çıkıp normal gebelikte çıkmaması normal.mi yada confort erken gebelik testi kullanmıştım belki o hatalıdır diye düşünüyorumYaptiniz mi tekrardan test
Atabilir misinz o testede bakalimErken gebelik çıkıp normal gebelikte çıkmaması normal.mi yada confort erken gebelik testi kullanmıştım belki o hatalıdır diye düşünüyorum
Canm çok yeniyse daha çıkmaz kaset teste erken gebelik testinde cikabiliyormus amaErken gebelik çıkıp normal gebelikte çıkmaması normal.mi yada confort erken gebelik testi kullanmıştım belki o hatalıdır diye düşünüyorum
Bak canım gebelik testinde birinde var birinde yok diğer fotoğrafda da yumurtlama gözüküyor iyice kafam karıştı iyice.Atabilir misinz o testede bakalim
Days confort gebelik testi kullandım bazen oluyormuş galiba yoksa bile var gösteriyormuşCanm çok yeniyse daha çıkmaz kaset teste erken gebelik testinde cikabiliyormus ama
Evet öylede olan oluyormuş ama bnde o testi kullandım yoktu çıkmadı mesela ve erken gebelik testinde de çok hafif görünüyor kasette çıkmaması normal ve idrarını da fazla damlatmisin kaseteDays confort gebelik testi kullandım bazen oluyormuş galiba yoksa bile var gösteriyormuş
Aparatı büyük canım normalde 3 damla diyordu bn iki damla damlattim kaliteden kaynaklı galibaEvet öylede olan oluyormuş ama bnde o testi kullandım yoktu çıkmadı mesela ve erken gebelik testinde de çok hafif görünüyor kasette çıkmaması normal ve idrarını da fazla damlatmisin kasete
Anladım cnm idrar dışına çıkmış gibi sarı gorunuyor çizgide olsa görünmez gibiAparatı büyük canım normalde 3 damla diyordu bn iki damla damlattim kaliteden kaynaklı galiba
Evet evet doğru ama fazla bile damlatmadim ama öyle oldu bnde anlamadım.Anladım cnm idrar dışına çıkmış gibi sarı gorunuyor çizgide olsa görünmez gibi
Sen yarın yeniden başka marka erken gebelik testi al varsa çıkar zatn ve iki gün içinde daha da koyulasirEvet evet doğru ama fazla bile damlatmadim ama öyle oldu bnde anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?