Amin çok teşekkür ederim sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah hayırlı kolay bir doğum diliyorum sizin içinDağılma olmuş ama ikinci çizgi baya baya pembe kan testi yaptırın hakkınızda hayırlısı olsun
Bence hamilelik yokKizlar merhaba ben 2 çocuk annesiyim fakat kafam çok karıştı daha önce gebeliklerin de adetim geçtikten 1 hafta sonra test yapıp öğrenmiştim ilki gebeliğim planlı ikincisi suprizdi bu ay bu ay tam manasıyla korunamadik biraz şüphelendim adetime yaklasik 3-4 gün var testim kuruduktan sonra bu şekilde oldu daha önce adet öncesi test yapmadığım için çift köyü çizgiye asinayim nedir ne değildir yardımcı olursanız sevinirim anlayamadım test hatalimiEki Görüntüle 2658579
Test yaptırdıktan sonra yazarmısınız. Merak ettimBence hamilelik yok
Test yaptırdıktan sonra yazarmısınız. Merak ettim
2 tane küçük kızım var biri 4.5 biri 5.5 yaşında eşimde 8 den önce işten gelemiyor bende çocuklarla hastaneye sağlık ocağına gitmek istemiyorum ama eğer gecikirse adetim en kotu gece acilde baktiririm size mutlaka haber veririm tecrubelerinde ise yaramadığı zamanlar varmış bu arada iki hamileliğimde çok farklıydı ona rağmen bu 3 ben olursa kesin anlarım yaa havalarindaydim ama öyle olmuyormuş her hamilelik belirtileri de sonraki evreleride birbirinden çok farklı benim en azından böyle oldu buda aklınızda bulunsun
☺ Hayırlısını diliyorum canım iki kızım var 2014 temmuz küçüğü 2015 Ekim en kötüsü de coviddenn dolayı çok tedirginim okul durumumuz var yinede Allah ne dediyse obence teyze oluyoruz
Canım merak etmistin bilgi vermek istedim hamileyimmTest yaptırdıktan sonra yazarmısınız. Merak ettim
Haklı çıktınız tekrar teşekkür ederimbence teyze oluyoruz
Tebrik ederimTest yaptırdıktan sonra yazarmısınız. Merak ettim
Haklı çıktınız tekrar teşekkür ederim ☺
Çok teşekkürlerTebrik ederim
2014 temmuz 2015 Ekim iki kızım varMaşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Meral ettim diğer iki yavruların kaç yaşlarındalar.
2014 temmuz 2015 Ekim iki kızım var
[/QUOTE
Merhaba test kuruduktan sonra mi ikinci çizgi belirdi merak ettim benim de bu şekilde oldu kuruyunca albi test galiba markasibir de betahcg biz kaç cikmisti
Cogul gebelik olabilir belki de Dr en doğru bilgiye verir stres yapmayınMerhabalar adetime 5 gun kala hamile oldugumu ogrendim ilk ölçüm 246 2 gün sonraki ölçüm 745 bana bir anormallik var gibi geldi dr salı keseyi kesin görmemiz lazim dedi gönderdi boyle bir durum yasayan oldu mu ani yükseliş degerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?