Gebelik testine bakarmisinizz

20142015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
13
8
1
32
Kizlar merhaba ben 2 çocuk annesiyim fakat kafam çok karıştı daha önce gebeliklerin de adetim geçtikten 1 hafta sonra test yapıp öğrenmiştim ilki gebeliğim planlı ikincisi suprizdi bu ay bu ay tam manasıyla korunamadik biraz şüphelendim adetime yaklasik 3-4 gün var testim kuruduktan sonra bu şekilde oldu daha önce adet öncesi test yapmadığım için çift köyü çizgiye asinayim nedir ne değildir yardımcı olursanız sevinirim anlayamadım test hatalimi

Dağılma olmuş ama ikinci çizgi baya baya pembe kan testi yaptırın hakkınızda hayırlısı olsun

Dağılma olmuş ama ikinci çizgi baya baya pembe kan testi yaptırın hakkınızda hayırlısı olsun
Amin çok teşekkür ederim sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah hayırlı kolay bir doğum diliyorum sizin için

Bence hamilelik yok

bence teyze oluyoruz
☺ Hayırlısını diliyorum canım iki kızım var 2014 temmuz küçüğü 2015 Ekim en kötüsü de coviddenn dolayı çok tedirginim okul durumumuz var yinede Allah ne dediyse o

Çok teşekkürler sizde öyle inşallah

Maşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Meral ettim diğer iki yavruların kaç yaşlarındalar.

Merhabalar adetime 5 gun kala hamile oldugumu ogrendim ilk ölçüm 246 2 gün sonraki ölçüm 745 bana bir anormallik var gibi geldi dr salı keseyi kesin görmemiz lazim dedi gönderdi boyle bir durum yasayan oldu mu ani yükseliş degerde

Evet canım başka markalarda denedim bazıları 10 dk sonra bazıları 1 saat sonra adet gunume olduğu için daha ben mecburen yaptım 4 aydır çok yoğun geçmek bilmeyen mantarla uğraşıyorum son 1 aydirda haftada birgün içtiğim ilaç olduğu için acele ettim zarar vermemek adına candamax fitil vs kullandım bu arada ama sana tavsiyem kafam rahat olsun diyorsan biraz bekle ve kan testi yaptır

Cogul gebelik olabilir belki de Dr en doğru bilgiye verir stres yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…