• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testine bakabilir misiniz? Lütfen.

bluediamond01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
4
0
1
Merhaba 25 yaşındayım pcos rahatsızlığım var.Hiç ilaç kullanmadım bununla ilgili. Geri çekilmeyle korunuyoruz. 9 gündür adet olmadım, normalde 5 gün gecikirdi gebelik olmadığı zaman. İlk kez bu kadar gecikti. Göğüslerde hassasiyet yok, şişlik yok. Bel ağrısı yok. Sadece 1 buçuk 2 haftadır akıntım oldu adet olmam gereken hafta yumurta akı kıvamındaydı sonraki günler beyaz - sarı renk tonunda biraz daha sakız kıvamındaydı. Hiç kanamam olmadı. Son adet tarihi 19 ağustos. Lütfen testlere bakabilir misiniz?

Eklentiler

• BeautyPlus_20190923151119201_save.jpg
    BeautyPlus_20190923151119201_save.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 1.310
fotoğrafı direk yukardan çeksen daha iyi olurmuş arkadaşım. Ben ikinci çizgi göremedim silikte olsa . Allah gönlüne göre versin inş. En iyisi kan vermek tabi ki ..Belki de vardır geç döllenme vs dir ..

Merhaba 25 yaşındayım pcos rahatsızlığım var.Hiç ilaç kullanmadım bununla ilgili. Geri çekilmeyle korunuyoruz. 9 gündür adet olmadım, normalde 5 gün gecikirdi gebelik olmadığı zaman. İlk kez bu kadar gecikti. Göğüslerde hassasiyet yok, şişlik yok. Bel ağrısı yok. Sadece 1 buçuk 2 haftadır akıntım oldu adet olmam gereken hafta yumurta akı kıvamındaydı sonraki günler beyaz - sarı renk tonunda biraz daha sakız kıvamındaydı. Hiç kanamam olmadı. Son adet tarihi 19 ağustos. Lütfen testlere bakabilir misiniz?
Bence var ve bence gec dollnme. Acile gidip kan testi yaptr bnce

En üstedekinde var gibi gözüküyo ama son iki altakkinden bisey anlamadim canim en son hangisini ne arakla yaptiniz ?

Son 1.5 2 haftadır tarif ettiğiniz akıntı kıvamı yumurtlama döneminde olduğunuzu gösteriyor. Regliniz yakındır. Test te negatif görünüyor.

benim adetim 15 gün gecikmişti geçen ay üstelik bütün belirtilerimde vardı. hergün test yapıyordum bazıları pozitif bazıları negatif çıkıyordu. 2 kere kan verdim hep negatif ve sonuç negatifti adet oldum 15 gün sonra.
testlerin negatif görünüyor ilk 5 dk da çift çizgi çıkmıyorsa hiç güvenme arkadaşım sonra hayal kırıklığı oluyor...

Back