Gebelik testinden önce kanama

ebruliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
20
0
arkadaşlar!!!! gebelik testinden önce hafif kanaması olanlar varmı aranızda?çok korkuyorum bu benim 4.denemem

benim ilk denememde ben normal adetimi görmüştüm hemde baya yoğun olmuştu ama sonuç pozitif çıkmıştı.sonradanda dış gebeliğe dönüşmüştü.hafif kanamanın olması bebeğin yataklanmasından dolayı olabiliyo.kanamanın olması olumsuzluk anlamına gelmez.

benim daha önceki denemelerim biyokimyasal gebelikle sonuçlandı.buda öle olcak diye korkuyorum
acaba bu koyu renkteki akıntı kaç gün sürecek?

sevgili ebruliii! olumlu düşünmekte fayda var moral çok önemli.kuşkularla kendini yıpratma inşallah olumlu sonuç elde edersin.kanamayla ilgili dktorlar bile yorum yapamıyolar en iyisi sabırla beklemek.senin için dua edicem.seni anlıyorum bende yaşadım bu durumları.cumartesi günü benimde ikinci denememin transferi yapılacak.Allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.

arkadaşlar!!!! gebelik testinden önce hafif kanaması olanlar varmı aranızda?çok korkuyorum bu benim 4.denemem

canim kacinci gun oldu bu kanama ve miktari ne??birde kahverengi ve devami gelmeyen bir kanamami??benimde olmustu asilamamdaz testten 5 gun once olmustu ben adet oldugumu sanip uzulmustum ve devami gelmiyince ertesi gun kan verdim hamileymisim :)) yani yerlesme kanamasiymis...

Benim test günümde başlamıştı kanamam bende adet olduğumu sanıp üzülmüştüm ama hamileymişim..Benim 2-3 hafta kadar aralıklarla devam etti çok şükür atlattım..Korkmana gerek yok inşallah pozitif sonuç alırsın

yarın test yaptırcam.bu kanamalar kahverenginde çok yoğun değil ama 3
gündür geliyo...

ben progesteronu vajinadan kullanıyorum.günde 3 kere iğne olarak vermedi doktor...hala daha devam ediyorum ilaçlarıma

canım benimde olmuştu.iki kere hemde kırmızı idi sonra kahveye döndü.şimdi devam ediyor hamileliğim.aspirin kullanıyorsan onu kesmen gerekiyor galiba .bende kesmiştik.birde ayaklarını yastıkla yükseltip yat ve kendini yorma.inşallah yerleşme kanamasıdır.benim 1 hafta kahverengi akıntı sürmüştü.özellikle jel kullanınca jelin geri gelenleriyle bol bol gelyo.

kanama başladığından beri devamlı yatıyorum.aspirin kullanıyorum fakat doktorum ilaçlarını kullanmaya devam et dedi...yarını bekliyorum

kanama başladığından beri devamlı yatıyorum.aspirin kullanıyorum fakat doktorum ilaçlarını kullanmaya devam et dedi...yarını bekliyorum

tatlım korkma olumlu düşün benim 2. denemmde dediğin gibi kahverengi lekelenmem oldu tuttu daha sonra düştü ama tuttu yani 3 denemem de hiç kanama olmadı ve sonuç negatifti.şimdi 4. deneme yaptık yine lekelenme oldu ama sonuç pozitif 3 günden sonrada kesildi kanamam yaa aslında bunlar nasip işi eğer varsa bebişlerimizin rızkı yiyecek olacaklar

arkadaşlar transferin 12.günüydü bugün ve sonuç negatif....
sonucu alana kadar ümitsizliğe kapılmamıştım fakat üzüldüm.zorlamanın anlamı yok galiba..
vakit ve saat..

canım inan çok üzüldüm ama kendini bırakma toparlanınca tekrar tedavi ni yaptır demekki vakti saati değilmiş

arkadaşlar transferin 12.günüydü bugün ve sonuç negatif....
sonucu alana kadar ümitsizliğe kapılmamıştım fakat üzüldüm.zorlamanın anlamı yok galiba..
vakit ve saat..

hayırlısı olsun canım dediğin gbi vakti zamanı gelmemiş demekki ama umudunu sakın yitirmme olana kadar devam inşallah

sağolun arkadaşlar..
fakat ben artık hiçbir doktora güvenmiyorum...bu tüp bebek olayı beni maddi ve manevi
büyük bir çöküntü içine soktu....çok şükür inançlı bir insanım.bundan sonra bütün dualarım
çocuğu olmayanlar için...

X