Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gün önce gebelik testi yaptım hayalet bi çizgi çıktı bugün sabah tekrardan yaptım yine silik bir çizgi göründü sizce hamile miyim çok kafam karıştı doğru mu yanlış mı anlayamadım bu arada reglime de 2 gün kaldı
3 gün önce gebelik testi yaptım hayalet bi çizgi çıktı bugün sabah tekrardan yaptım yine silik bir çizgi göründü sizce hamile miyim çok kafam karıştı doğru mu yanlış mı anlayamadım bu arada reglime de 2 gün kaldıEki Görüntüle 3226809
Merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım kafam Allah bullak. 4 şubatta adet oldum 20 martta çatlatma iğnesi vuruldum ve 9 martta adet oldum. Fakat adet olduktan 1 hafta sonra sanki tekrar olacakmışım gibi ara ara kasık sancısı,bir anda göz kararması bayılcak gibi ve sık sık idrarara gidiyorum. Şimdi daha 1 hafta var fakat bu değişik durumlardan dolayı dayanamayıp test yaptım bu şekilde cıktı. Sizce gebelik var mıdır kızlar ya :/
Kızlar adetime 5 gün var göğsümün yan tarafları çok ağrıyor ve tansiyonum düşük çıkıyor bu aralar test yaptım çok az silik çıktı bu arada ilk idrarla yapmadım akşam yaptım gebelik gözüküyor mu