- 19 Mayıs 2020
- 522
- 301
Ağır iş yapmayn dikkat edin inşallah tutmuştur çok aklınza takmayın düşündkçe olumsuz olunca yıpranıyor insan dua edin inşallah olurEvet 30 dk yastık kodum bekledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağır iş yapmayn dikkat edin inşallah tutmuştur çok aklınza takmayın düşündkçe olumsuz olunca yıpranıyor insan dua edin inşallah olurEvet 30 dk yastık kodum bekledim
Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin ağır işim yok zatenAğır iş yapmayn dikkat edin inşallah tutmuştur çok aklınza takmayın düşündkçe olumsuz olunca yıpranıyor insan dua edin inşallah olur
AminAmin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin ağır işim yok zaten
Olur olurDünü değerlendiremedik bugün olsa olur mu
Şöyle diyim ayıp olmasın bu sabah değerlendirdikOlur olur
İyi yapmışsınızİnşallah tutmuştur.Şöyle diyim ayıp olmasın bu sabah değerlendirdik
Buda bugünün lh testi ovulasyon
Siliklesmeye başlamış buda yumurta çatladı demekŞöyle diyim ayıp olmasın bu sabah değerlendirdik
Buda bugünün lh testi ovulasyon
Sağolasın canım cevap verdiğin için. Coraspin le başladım 2-3 gündür şimdilik dediğin gibi Allah’a emanet büyüsün. Perşembe perinataloğa gidicem inşaallahBenim 33 çıktığında doktor başlatmıştı iğneyi. Maalesef iğne olmadan büyüyemiyor ama inşallah Allah’a emanet büyüsün sağlıkla bebeğiniz başka bi doktora daha gitseniz dozunu ayarlayıp başlatır iğneye.
Şuan aynı durumdayım arkadaşım. Bir gün geçti. Testimiz aynı şekilde. 30 kasımda kan verdim negatifti ama. Olabilirmi acabaYok canım ben takvim falan takip etmedim. 4 aydır korunmasız deniyorduk eşimle. Bu takvim uygulamasını takip ediyordum hep. Ama bir türlü olmuyordu. Bu ay takvim uygulamasını takip etmedim. Vücudumu takip ettim. Yumurtlama olduğunu hissettiğim günleri değerlendirdim. Adetten temizlendikten 1 gün sonra hamile kaldığımı düşünüyorum.
Benim 12.gün böyle çıkmıştı 14.gün netleştiEki Görüntüle 2722189
Çatlatma iğnemin 12. Günü sizce var mı dır
Olmadı bu ay 2. Kez vuruldum 6. Güne girdik bakalım bekliyoruzBenim 12.gün böyle çıkmıştı 14.gün netleşti
Hayırlı olur inşalah bu defaMaalesef
Olmadı bu ay 2. Kez vuruldum 6. Güne girdik bakalım bekliyoruz
İnş cuma günü test yapıcamHayırlı olur inşalah bu defa
Fazla idrardan dolayı biraz karışmış herhalde.Kızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Beş dakika içinde çıktı çizgiFazla idrardan dolayı biraz karışmış herhalde.
Yayılmış kırmızılık.
Normalde net bi tek çizgi çıkar.
Peki kaç dk içinde çıktı bu çizgi
Sakın alttan muayene yaptırmayın...kan tahlilleri ne bakıyorlar değerler yükselmismi diye saten orada anlaşılıyor kaç haftalık olduğu 7 hafta 8 haftalıkken gitKizlar hamile oldugumuzu ogrendigimiz gun ne zaman kadin doguma gitmeliyiz yani ilk kontrol icin.ve merak ettigim alttan muayene yapiliyor mu bu 9 ay icerisinde
Tesekkur ederimSakın alttan muayene yaptırmayın...kan tahlilleri ne bakıyorlar değerler yükselmismi diye saten orada anlaşılıyor kaç haftalık olduğu 7 hafta 8 haftalıkken git
Rica ederim hamilemisinizTesekkur ederim