- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
Ben de 13unde, yani 5gun kala silik bi cizgi ile ogrendim, bugun yani 3gun kala da biraz daha belirgin bir cizgiYaa gerçekten mi çok sevindim. Sen ne zaman öğrendin.Yazacağım tabiki,sende yaz olur mu
Bn adet günü erken gebelik testle bu şekilde öğrendim ve aradan 2 gün geçti kaset testlede yaptım yine aynısı çıktı tebrikler canımMerhaba arkadaşlar. Ben foruma yeni kayıt oldum. Sizinle paylaşmak istediğim bir durum var. Adetime 5 gün kala kaset testlerden gebelik testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Bundan önce adetime 7 gün kala erken gebelik testi yapmıştım onda da çok az silik çizgi çıkmıştı. Kaset testlerde daha adetime 5 gün varken ikinci çizginin silik çıkması beni çok şaşırttı. İdrarı yaptıktan hemen sonra bu çizgi oluştu. Hiç çizgi çıkmaz diye düşünüyordum. Sizce ben hamile miyim? Ayrıca hamilelik belirtisi olarak,kasık ağrısı,yorgunluk ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Bir de çok fazla iştah artışım var.Eki Görüntüle 2721461 Eki Görüntüle 2721462
5 gün erkenden öğrenmem imkansız gibi geliyordu. Ama imkansız değilmiş. Çok şükür.Canım sen yine hâline şükret benimki hiç çıkmadı silik demeye bin şahit ister ama çok şükür hamileyim sende hamilesin
Hayırlı olsun hamilesin benim bir gün geçti yaptım yarım saat sonra çıktı ihtimal vermedim iki gün geçti yaptım öyle daha net ve hızlı çıktı senin çok erkenden cikmisMerhaba arkadaşlar. Ben foruma yeni kayıt oldum. Sizinle paylaşmak istediğim bir durum var. Adetime 5 gün kala kaset testlerden gebelik testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Bundan önce adetime 7 gün kala erken gebelik testi yapmıştım onda da çok az silik çizgi çıkmıştı. Kaset testlerde daha adetime 5 gün varken ikinci çizginin silik çıkması beni çok şaşırttı. İdrarı yaptıktan hemen sonra bu çizgi oluştu. Hiç çizgi çıkmaz diye düşünüyordum. Sizce ben hamile miyim? Ayrıca hamilelik belirtisi olarak,kasık ağrısı,yorgunluk ve göğüs ağrısı yaşıyorum. Bir de çok fazla iştah artışım var.Eki Görüntüle 2721461 Eki Görüntüle 2721462
AminAllah razı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım benim bhcg değerim 46. Senin ki kaç.Onu diyecektim ben de, catlamani tam kestirememis olabilirsin, bu sebeple de regl tarihi beklediginden farkli olabilir. Bu yuzden de şuan 5 gün yoktur muhtemelen, daha az vardir. Benim takvimde bat 21 gösteriyordu ama catlama 4unde olmus doktor kontrolunde ogrendim, haliyle bat 18ine çekilmiş oldu. Oyle bir şeydir senin de
Cok guzel, maaşallahCanım benim bhcg değerim 46. Senin ki kaç.
2 gun vardıSenin adetine ne kadar vardı canım
Hayır daha henüz hiçbir yerden randevu almadım. Şu an doktora gitsem bile kese görünmeyecek büyük ihtimal. Evde 1 hafta kadar bekleyip değerin yükselmesini bekleyeyim diyorum. Acaba doktoru aramalı mıydım? Sen nasıl yapmayı düşünüyorsun.2 gun vardıdoktoru aradin mi?
Ben aramak zorundaydim, bir rahatsizlik durumu var, ondan dolayı. Aradim ve simdi yapilacak is 2 gun sonra tekrar kan tahlili yapip aramak olacakHayır daha henüz hiçbir yerden randevu almadım. Şu an doktora gitsem bile kese görünmeyecek büyük ihtimal. Evde 1 hafta kadar bekleyip değerin yükselmesini bekleyeyiömdiyorum. Acaba doktoru aramalı mıydım? Sen nasıl yapmayı düşünüyorsun.
Hakkımızda hayırlısı olsun.Ben aramak zorundaydim, bir rahatsizlik durumu var, ondan dolayı. Aradim ve simdi yapilacak is 2 gun sonra tekrar kan tahlili yapip aramak olacakona gore her sey yolundaysa, gün verir kontrol icin.
Ben de saglik ocaginda baktirdim, sadece beta hcg istedim. Ama carsamba gunu kapsamli yaptiracagim. Tum hormonlara ve genel kan durumuna bakilacak. Sonra yne doktoruma bildireceğim. Hayırlısı olsunHakkımızda hayırlısı olsun.Progesteron hormonunuza baktırdınız mı peki? Ben sağlık ocağında kan verdiğim için öyle bir hormona bakılmadı
Var gibi sanki sonuç ne merak ettim birazcıkEki Görüntüle 2722189
Çatlatma iğnemin 12. Günü sizce var mı dır
Maalesef olmadı bu gün 14.günüm ama o silik çizgi bile çıkmadıVar gibi sanki sonuç ne merak ettim birazcık
Ben sadece polip ameliyatı oldumçok şükür normal olduTedavi ile mi hamile kaldınız yoksa normal mi
Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasınMaalesef olmadı bu gün 14.günüm ama o silik çizgi bile çıkmadı
Amin aminRabbim tez vakitte nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın