• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde silik çizgi çıkması

Yavuz24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
22
14
3
27
Arkadaşlar Bu aralar sık sık mide bulantısı, adet belirtileri, aşerme gibi durumlar içerisindeyim. Test yaptım ama silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Eşimle geri çekilme yöntemi kullanıyoruz bu yöntemle hamile kalan var mı?

Eklentiler

• 5D01B715-11E9-41FF-9F03-F6320BE371B8.png
    5D01B715-11E9-41FF-9F03-F6320BE371B8.png
    408,2 KB · Görüntüleme: 417
  • DEDDEC6C-CDA4-4163-B65B-B26C3F94E86D.png
    DEDDEC6C-CDA4-4163-B65B-B26C3F94E86D.png
    631,4 KB · Görüntüleme: 338
Silik değil bence nete yakın bir çizgi çıkmış ama bir yandan ileride yamuk bir çizgi daha var. Nedense test bozuk gibi geldi. Bir tuhaf yani..
Kaç gün geciktiniz?

Arkadaşlar Bu aralar sık sık mide bulantısı, adet belirtileri, aşerme gibi durumlar içerisindeyim. Test yaptım ama silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim? Eşimle geri çekilme yöntemi kullanıyoruz bu yöntemle hamile kalan var mı?

Testinizi tekararlasanız daha net sonuç alırsınız
Bu bozuk gibi

Cizgi dagilmis gibi elinde baska test var mi tekrarla istersen

Çok damlatmışsınız idrarı ben 2. Çizgiyi görüyorum ama üstünde pembe çizgiler var sanki testi bi tekrarlasan sabah 3 damladan fazla damlatma idrar

Test bozuk miratech almayın 2 defa yalancı pozitif çıkardı berbat bi test güvenmeyin

Çok damlatmışsınız idrarı ben 2. Çizgiyi görüyorum ama üstünde pembe çizgiler var sanki testi bi tekrarlasan sabah 3 damladan fazla damlatma idrar
Sanırım 3 damladan fazla yaptım acemilik 😂🙈 bi de sabah yapmadım akşam üstü yaptım yarın bir daha yapayım bari

Back
X