- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç günde bir adet oluyosunuz ki?Silik beyaz gri arası bi renk çıkıyor daha önceleri hiç çıkmıyodu adetime 9 gün var
24 25 değişiyorKaç günde bir adet oluyosunuz ki?
O zaman 9 gün öncesi nerdeyse yumurtlama gününe denk geliyor. Gebelik nasıl olsunki.24 25 değişiyor
Benim yumurtlama adetten sonra oluyor doktora gittiğimde yumurtlamıştım gerçekleşmişti tekrar yumurtlamıyorumda lh testlerimde silik koyu değilO zaman 9 gün öncesi nerdeyse yumurtlama gününe denk geliyor. Gebelik nasıl olsunki.
O zaman adetinizin geçmesini bekleyin.Benim yumurtlama adetten sonra oluyor doktora gittiğimde yumurtlamıştım gerçekleşmişti tekrar yumurtlamıyorumda lh testlerimde silik koyu değil
Bence hamilesin sen, sabah tekrar yap ve kac dak da cikicak 2 ci cizgi bakSilik beyaz gri arası bi renk çıkıyor daha önceleri hiç çıkmıyodu adetime 9 gün var
Adetime 3 4 gün kaldı testim hala silik çıkıyor koyulaşmaması kötü birşey galiba hamile değilimO zaman adetinizin geçmesini bekleyin.
E kan testi yaptırın o zaman. Bu şekilde sürekli varsayımlar üzerine konusursunuz.Adetime 3 4 gün kaldı testim hala silik çıkıyor koyulaşmaması kötü birşey galiba hamile değilim
Son durum nedir hamile misiniz merak ettimSilik beyaz gri arası bi renk çıkıyor daha önceleri hiç çıkmıyodu adetime 9 gün var
Kimyasalla sonuçlandı maalesefSon durum nedir hamile misiniz merak ettim
Çok geçmiş olsun. Lütfen bir daha regl geçmeden test yapmayın. Kimyasal yaşasanız bile fark etmeden atlatmış olursunuz. En azından psikolojiniz bozulmaz. En kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız inşallah.Kimyasalla sonuçlandı maalesef
Ben eve testin t sini sokmayı düşünmüyorum daha ovulasyonmuş bilmem neymiş hepsi dahil insanı olumsuzluğa aceleceye sürüklüyor iyice çöktümÇok geçmiş olsun. Lütfen bir daha regl geçmeden test yapmayın. Kimyasal yaşasanız bile fark etmeden atlatmış olursunuz. En azından psikolojiniz bozulmaz. En kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız inşallah.