Bende çok oldu ama hamile degildimKızlar evde yapilan teste önce çıkmayıp yada silik çıkıp saatler sonra gözle görülecek kadar belirgenlestiginde gerçekten hamile olan varmı sonuçları i paylasirmisiniz
testlerin 10 dk icinde gosterdigi deger gecerli oluyomusKızlar evde yapilan teste önce çıkmayıp yada silik çıkıp saatler sonra gözle görülecek kadar belirgenlestiginde gerçekten hamile olan varmı sonuçları i paylasirmisiniz
Bunu bende merak ediyorum yarın belli olacak doğruluğu. Sen kan vermedin mi daha.Kızlar evde yapilan teste önce çıkmayıp yada silik çıkıp saatler sonra gözle görülecek kadar belirgenlestiginde gerçekten hamile olan varmı sonuçları i paylasirmisiniz
Yok canim vermedim daha ama belirtiler var yarın yada perşembe gidecem son test baktınmi kafam karıştıBunu bende merak ediyorum yarın belli olacak doğruluğu. Sen kan vermedin mi daha.
Baktım bilemedim ki ya. Hayırlısı olsun inşaallah. Sen kan ver bakalım.Yok canim vermedim daha ama belirtiler var yarın yada perşembe gidecem son test baktınmi kafam karıştı
Benim yaptıklarım laboquickti. İnşaallah bende hamileyimdirmarkası ne loboquikse doğrudur bende kan sonucum 10 ken çıkmıştı
ama miratech falansa değildir onlarda doğru çıkmamıştı
umarım hamiledirsin
Bebe time insaallh hamile yim dir isteyen herkese versin allah sizin belirtiler neydi peki allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşaallahmarkası ne loboquikse doğrudur bende kan sonucum 10 ken çıkmıştı
ama miratech falansa değildir onlarda doğru çıkmamıştı
umarım hamiledirsin
Inşallah canım hamis olalım bebislerimiz bizle olsunBenim yaptıklarım laboquickti. İnşaallah bende hamileyimdir
İnşaallah. Senin testler hangi markaI
Inşallah canım hamis olalım bebislerimiz bizle olsun
Bebe time canimİnşaallah. Senin testler hangi marka
Allah razı olsun canım inş. sende hamiledirsin benim belirtim falan olmadı canım tüp bebekti zaten ama gebelik belirtiler 6. haftada falan başlamıştı bide keskin kasık batmalarım olmuştuBebe time insaallh hamile yim dir isteyen herkese versin allah sizin belirtiler neydi peki allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşaallah
Başka bir marka denedin miBebe time canim
Denemedim eşimden istemiştim bi kaç tane tek marka varmış o yüzden gün içinde tekrar bakicamBaşka bir marka denedin mi
Inşallah ıcerden kasiklarima baskı oluyo bide dün sol tarafımdan böbrekle kasik arasında ince saniyelik ıgne batması gibi oluyoduAllah razı olsun canım inş. sende hamiledirsin benim belirtim falan olmadı canım tüp bebekti zaten ama gebelik belirtiler 6. haftada falan başlamıştı bide keskin kasık batmalarım olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?