How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebelik testinde saatler sonra pozitif çıkıp hamile olanlar

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
39
Kızlar evde yapilan teste önce çıkmayıp yada silik çıkıp saatler sonra gözle görülecek kadar belirgenlestiginde gerçekten hamile olan varmı sonuçları i paylasirmisiniz

Ben ilk yaptigimda 1 saat sonra oda coook silik cikmisdi.ama adet gelmeyince yapmak lazim.erken yapinca yanilma oluyor.ben q gun gece yaptigimda 1 saat sonra cok silik cikti 3 gun yaptigimda yarim saat sonra silik cizgi cikti 5 gun yaptigimda biraz koyuyudu 15 dakikaya cikmsdi 1 hafta gecikmenin ardindan koyu cizgiyi gordum

Kızlar evde yapilan teste önce çıkmayıp yada silik çıkıp saatler sonra gözle görülecek kadar belirgenlestiginde gerçekten hamile olan varmı sonuçları i paylasirmisiniz
testlerin 10 dk icinde gosterdigi deger gecerli oluyomus

2 gün önce yaptigimda 5 dk içinde böyle cikti

Eklentiler

• 2018-09-02 17.08.30.jpg
    2018-09-02 17.08.30.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 426
Bugün sabah yaptigimda da 15 dk içinde boyleydi

Eklentiler

• 2018-09-04 08.22.16.jpg
    2018-09-04 08.22.16.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 458
Yorumu olan yokmu :110:

Bunu bende merak ediyorum yarın belli olacak doğruluğu. Sen kan vermedin mi daha.

Bunu bende merak ediyorum yarın belli olacak doğruluğu. Sen kan vermedin mi daha.
Yok canim vermedim daha ama belirtiler var yarın yada perşembe gidecem son test baktınmi kafam karıştı

markası ne loboquikse doğrudur bende kan sonucum 10 ken çıkmıştı
ama miratech falansa değildir onlarda doğru çıkmamıştı
umarım hamiledirsin

Yok canim vermedim daha ama belirtiler var yarın yada perşembe gidecem son test baktınmi kafam karıştı
Baktım bilemedim ki ya. Hayırlısı olsun inşaallah. Sen kan ver bakalım.

umarım hamiledirsin
Benim yaptıklarım laboquickti. İnşaallah bende hamileyimdir

umarım hamiledirsin
Bebe time insaallh hamile yim dir isteyen herkese versin allah sizin belirtiler neydi peki allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşaallah

Bebe time insaallh hamile yim dir isteyen herkese versin allah sizin belirtiler neydi peki allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşaallah
Allah razı olsun canım inş. sende hamiledirsin benim belirtim falan olmadı canım tüp bebekti zaten ama gebelik belirtiler 6. haftada falan başlamıştı bide keskin kasık batmalarım olmuştu

Allah razı olsun canım inş. sende hamiledirsin benim belirtim falan olmadı canım tüp bebekti zaten ama gebelik belirtiler 6. haftada falan başlamıştı bide keskin kasık batmalarım olmuştu
Inşallah ıcerden kasiklarima baskı oluyo bide dün sol tarafımdan böbrekle kasik arasında ince saniyelik ıgne batması gibi oluyodu

Back