• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testinde ortada tek cizgi kizlar bakarmisiniz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyazgulcan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
159
77
18
Kizlar merhaba adetim 5 gun gecikti biraz once test yaptim tek cizgi cikti ama cizgi tam ortada cikti sizce testin bozuk cikma olasaligi varmi tekrarlamalimiyim yok negatif olunca bu sekilde cikmasi normal mi

Eklentiler

• 20211226_100824.jpg
    20211226_100824.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 1.056
Kızlar merhaba adetim 5 gun gecikti biraz once test yaptim tek cizgi cikti ama cizgi tam ortada cikti sizce testin bozuk cikma olasaligi varmi tekrarlamalimiyim yok negatif olunca bu sekilde cikmasi normal mi
Testin içindeki kağıdı kaymisdir muhtemelen ondan ortada görünüyordur.icini açabilirseniz düzgün görünecektir.

Kizlar merhaba adetim 5 gun gecikti biraz once test yaptim tek cizgi cikti ama cizgi tam ortada cikti sizce testin bozuk cikma olasaligi varmi tekrarlamalimiyim yok negatif olunca bu sekilde cikmasi normal mi
İcindeki Çubuk kaymis sola doğru ortada olmasının sebebi bu

Tesekkur ederim arkadaslar umutlar bidahaki aya kaldi artik gec dollenme gibi bi durum olabilirmi acaba veya dis gebelik yarin bi saglik ocaginami gitsem cunku benim normalde gecikmem pek olmaz hamilelikten umudum kalmadi ama baska sorun varsa diye korktum

Test çubuğu kaymış bence içini açıp bakabilirsiniz. En sağda bi çizgi görünüyor çünkü. Açınca normal şekli görünecektir

Testin içindeki kağıdı kaymisdir muhtemelen ondan ortada görünüyordur.icini açabilirseniz düzgün görünecektir.

İcindeki Çubuk kaymis sola doğru ortada olmasının sebebi bu
Test çubuğu kaymış bence içini açıp bakabilirsiniz. En sağda bi çizgi görünüyor çünkü. Açınca normal şekli görünecektir
Tesekkur ederim arkadaslar umutlar bidahaki aya kaldi artik gec dollenme gibi bi durum olabilirmi acaba veya dis gebelik yarin bi saglik ocaginami gitsem cunku benim normalde gecikmem pek olmaz hamilelikten umudum kalmadi ama baska sorun varsa diye korktum

Dış gebelik olsa testte çok net çıkar canım. Dediğin gibi belki geç döllenmedir ya da başka bir sebeptir. Bir doktora danış sen

Bi aç içini bak kuzu ondan sonra inşallah baş sorun yoktur belki açıp baktin bilmiyorum negatif mi çıktı içini açıp baktın da da yoksa silik de olsa var mı bilmedimiz için tes çubuğun kaymasiyla dış gebelik ne alaka canım sende

Bi aç içini bak kuzu ondan sonra inşallah baş sorun yoktur belki açıp baktin bilmiyorum negatif mi çıktı içini açıp baktın da da yoksa silik de olsa var mı bilmedimiz için tes çubuğun kaymasiyla dış gebelik ne alaka canım sende
Baktim canim silik cizgi falan yoktu yani direk negatif hafif kaymis yok testten dolayi degil adetim gecikti ya ondam dedim dis gebelik falan mi var diye ama oylede olsa testte yine pozitif cikiyomus onu bilmiyodum yarin bi saglik ocagina gidiyim bakalim ne diycek doktor gec dolenme yoksa belki adet sokturucu falan verirde olurum hemen boyle beklemekte cok zor yoksada adet olsam bari

Çatlatma iğnesi vuralı 13 gün oldu adetime 2 gün var ve ben bugün test yaptım tek çizgi sizce erken mi sonradan değişme ihtimali var mı ya

Back