adetime 10 gün var öylesine bir test yaptım hani evde çok var ya :))) şizofreni oldum hamile kalamadım işde bende :))
bi bakdım silik çizgi nasıl olur diye heycan yaptım :))bi sonuç bekleyerek yapmadım sadece negatifi görünce biraz daha sakinleşeyim diye yapmışdım :))
sonra bii test daha yaptım oda aynı çıktı hamile olma şansım yükseldi :))
sabahı bekleyemedim özel bi hastaneye gittim bi saat snra test sonucu veriyorlar diye :)) yaptırdım kocaman bir NEGATİF Cevabı aldım :))
çok üzüldüm ama neden hep ben neden hep böle aksilikler beni buluyor diye söylenmekten kendiimi alamadım..
hala acaba hamilemiyim diycek kadar kötüyüm ((((((((
rabbim isteyen herkese versin aralarndan benide ayrı koymasın
oysaki mayıs ayında her gün bir hamile gördüğüm arkadşlarım için çok mutlu oluyordum benm içinde şanslı olcak hayırlısıyla diyordum ((
kısmetimde yokmuş :/
bi bakdım silik çizgi nasıl olur diye heycan yaptım :))bi sonuç bekleyerek yapmadım sadece negatifi görünce biraz daha sakinleşeyim diye yapmışdım :))
sonra bii test daha yaptım oda aynı çıktı hamile olma şansım yükseldi :))
sabahı bekleyemedim özel bi hastaneye gittim bi saat snra test sonucu veriyorlar diye :)) yaptırdım kocaman bir NEGATİF Cevabı aldım :))
çok üzüldüm ama neden hep ben neden hep böle aksilikler beni buluyor diye söylenmekten kendiimi alamadım..
hala acaba hamilemiyim diycek kadar kötüyüm ((((((((
rabbim isteyen herkese versin aralarndan benide ayrı koymasın
oysaki mayıs ayında her gün bir hamile gördüğüm arkadşlarım için çok mutlu oluyordum benm içinde şanslı olcak hayırlısıyla diyordum ((
kısmetimde yokmuş :/