• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testinde çok sonradan çıkan silik çizgi

philia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
287
128
53
34
hanımlar , sitenizi daha önceden takip ediyordum ama üye yeni oldum. öncelikle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum ve sonuçlar maalesef hep negatif oldun. :( en son adetimde 3 gün oldum ve sadece idrara çıktıkça geldi. adetimle başlayan bel ve kasık ağrılarım adetimden sonrada hafif şekilde devam etti. kasıklarımda ara ara batmalar var. bende şüphelenerek gebelik testi aldım. ama sonuç negatif. testi mutfakta tezgahın üstünde unuttum yaklaşık 5 saat sonra testte çok silik bir çizgi gördüm. ertesi gün yine test aldım yine negatif ama çok sonra onda da silik çizgi çıktı. akşam hamile bir arkadaşım geldi. ondada silik çıkmıştı test çizgisi. en son yaptığım testi ona göstereyim dedim bir de ne görüyüm silik çizgi gitmiş ve test negatif olmuş . ilk yaptığım testte hala silik çizgi duruyor. :D :D :D şimdi ben ne yapıyım. p.tesi gidip kan testi yaptırım mı sizce ? böyle bişeyler başına gelen oldu mu ? yardım edin lütffeeeeennnn ? :16: :16: :16: :16:

merhaba benimde adete 5 gun kaldı saat 5 te test yaptım çok silik bir 2. çizgi çıktı dün yaptığımda yoktu bende merak içindeyim inşallah hamilesindir inşallah hamileyimdir :49::49::49::49:

tecrübeliler şuan forumda değil sanırım :) :26:

ben ayın 9 unda bekliyorum. sanırım çok aceleciyim ama çok istiyorum :)

ne oldu senin testin sonucu. kan testi yaptın mı yada idrar testi. inşallah hamişizdir :) :) :)

Ben de oğlumda tam adet güniyü sabah namazından sonra yapmıştım . Yaz tatiliydi kaynanamlardaydık. tuvalette testi yaptım ama 15dk tuvalette beklemedim. Odama geçtim. 15 dk sonra baktım negatif. Namazımı kıldım ve yattım. Testi çöpe atmamıştım. Sonra 9 gibi uyandım testi çöpe atacakken bir baktım belli belirsiz ikinci cizgi. VAr mı yok mu belli değil bana mı öyl geliyor yoksa diğerinin gölgesimi . Saatlerce gidip gelip baktım. Eşime gösterdim yok dedi. 2 gün sonra doktora gittik. Hamileydim. İnşallah hamilesinizdir. Kan testi yaptırın

Ben de oğlumda tam adet güniyü sabah namazından sonra yapmıştım . Yaz tatiliydi kaynanamlardaydık. tuvalette testi yaptım ama 15dk tuvalette beklemedim. Odama geçtim. 15 dk sonra baktım negatif. Namazımı kıldım ve yattım. Testi çöpe atmamıştım. Sonra 9 gibi uyandım testi çöpe atacakken bir baktım belli belirsiz ikinci cizgi. VAr mı yok mu belli değil bana mı öyl geliyor yoksa diğerinin gölgesimi . Saatlerce gidip gelip baktım. Eşime gösterdim yok dedi. 2 gün sonra doktora gittik. Hamileydim. İnşallah hamilesinizdir. Kan testi yaptırın

benim 5 testimin 5 ide böyle oldu. Saatler sonra çıktılar ortaya. birinin sonradan çizgisi silindi. eşim yok dedi ama ben görüyorum çizgileri. 1 tanesini o da gördü. gölgesidir dedi geçti. bakalım hayırlısı öğrecez bugün var mı yok mu :) :)

ben hala hastalanmadım. korkuyorum dr a gidipte kan vermeye. yine negatif görücem diye. 5 gün gecikti. :( :( :(

korkmaaaaa, git bir daha yaptır. arkadaşımda senin gibi oldu şu an 2,5 aylık hamile.. Allahtan umut kesilmez... Rabbim tez zamanda göbüşüne bebeğini göndersin inşallahh.. bende 4 seneye yakın bekledim meleğimi..

o kadar çok negatif gördüm ki artık bunaldım. şuan 5 gün gecikti bi 5 gün daha bekleyim gidicem. bilmem rüyalarımda sürekli hamile olduğumu gördüm. adetime 1 hafta kala bthcg 0,100 çıktı ya kendimide ümitlendirmek istemiyorum geç döllenme vs falan diye. sonra hüsranı daha büyük oluyor...

korkmaaaaa, git bir daha yaptır. arkadaşımda senin gibi oldu şu an 2,5 aylık hamile.. Allahtan umut kesilmez... Rabbim tez zamanda göbüşüne bebeğini göndersin inşallahh.. bende 4 seneye yakın bekledim meleğimi..

Amin İnşallaaahhhhh :) o kadar çok negatif gördüm ki artık bunaldım. şuan 5 gün gecikti bi 5 gün daha bekleyim gidicem. bilmem rüyalarımda sürekli hamile olduğumu görüyorum. adetime 1 hafta kala bthcg 0,100 çıktı ya kendimide ümitlendirmek istemiyorum geç döllenme vs falan diye. sonra hüsranı daha büyük oluyor...

Amin İnşallaaahhhhh :) o kadar çok negatif gördüm ki artık bunaldım. şuan 5 gün gecikti bi 5 gün daha bekleyim gidicem. bilmem rüyalarımda sürekli hamile olduğumu görüyorum. adetime 1 hafta kala bthcg 0,100 çıktı ya kendimide ümitlendirmek istemiyorum geç döllenme vs falan diye. sonra hüsranı daha büyük oluyor...

haklısın canım.. 4 sene boyunca her ay aynı hüsranı yaşadım..3 kere buldum ve kaybettim. şükürler olsunki şu an meleğim benimle...

umarın seninde meleğin gelmiştir.. ama çokta fazla geciktirme derim..

haklısın canım.. 4 sene boyunca her ay aynı hüsranı yaşadım..3 kere buldum ve kaybettim. şükürler olsunki şu an meleğim benimle...

umarın seninde meleğin gelmiştir.. ama çokta fazla geciktirme derim..

Rabbim sağlıkla sıhhatle uzun ömür baht açıklığı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. Amin inşallah benim meleğimde benimledir. Hamilelerin duası kabul olur. bizler için bol bol dua edin :) :) :) :54:

Back