- Konu Sahibi pinkwhite0
-
Canm bence adete 18gun kala daha yumurtlama bile olmuyo sen geçen aydn hamile olmayasın?? Ustune gormedir belkiBu saatte konu açıyorum dayanamadımönceki ay olmam gereken zamandan 5 gün önce adet oldum. Normalde vaktini şaşmazdı. Ve sancılı gelirdi, bu defa baya baya geldi ve 4 gün sürdü bitti. Haliyle hamile olmadığımı anladım. Bu ay adetime 18 gün falan var ama göğüs uçlarımda acıma, kasıklarımda iğne gibi ara ara batmalar oluyor. Alt karnım şiş. Acaba diyerek erken olduğunu bile bile dün idrar testi yaptım. 2. Çizgi çook silik çıktı. Bugün tekrar denedim ve yine çıktı. Sorum şu, acaba gebelik testlerinde negatifse silikte olsa çizgi beliriyor mu? Yoksa erken olduğu için mi silik çıkıyor acaba. http://m.imgur.com/zuK3kH2
Üstelik çizgide çok silik değil markası ne testin ??Bu saatte konu açıyorum dayanamadımönceki ay olmam gereken zamandan 5 gün önce adet oldum. Normalde vaktini şaşmazdı. Ve sancılı gelirdi, bu defa baya baya geldi ve 4 gün sürdü bitti. Haliyle hamile olmadığımı anladım. Bu ay adetime 18 gün falan var ama göğüs uçlarımda acıma, kasıklarımda iğne gibi ara ara batmalar oluyor. Alt karnım şiş. Acaba diyerek erken olduğunu bile bile dün idrar testi yaptım. 2. Çizgi çook silik çıktı. Bugün tekrar denedim ve yine çıktı. Sorum şu, acaba gebelik testlerinde negatifse silikte olsa çizgi beliriyor mu? Yoksa erken olduğu için mi silik çıkıyor acaba. http://m.imgur.com/zuK3kH2
Canım her testin hassasiyeti farklı eğer testinin merkasi albi değilse hamile olma ihtimalim yüksek bir kan ver bence hem netlesmis olurBir de benimkine bakar mısınız? Bayadır deniyoruz olmuyor, bu ay öylesine bir test yaptım yani çok belirsiz bir çizgi çıktı. Daha önce hiç çıkmamıştı. Bir de başka testte denedim çıkmadı. Ama insan ümitleniyor yine de
Canm bence adete 18gun kala daha yumurtlama bile olmuyo sen geçen aydn hamile olmayasın?? Ustune gormedir belki
Çok teşekkür ederim cevap içinCanım her testin hassasiyeti farklı eğer testinin merkasi albi değilse hamile olma ihtimalim yüksek bir kan ver bence hem netlesmis olur
Ben de üstüne görenleri duydum belki çok erken döllenmiş de olabilir. Kan testinden ziyade doktorun muayene etmesi de yararlı olabilir inşallah hamilesindirÜstüne görme olabilir diye düşündüm ama internetten okuduğum kadarıyla normal adet gibi gelmezmiş az gelirmiş 2 gün normaldi benim. Testin adı oncomed. Bu ay biraz farklı hissediyorum ama erken diye kan testi yaptırsam çıkar mı bilemiyorum belki testler yanılmıştır.
Gördüm canm var çizgiÇok teşekkür ederim cevap içinSiz görebildiniz mi bilmiyorum ben belki de gönül gözümden görüyorum İnşallah
Aminnnnn canm Rabbim tüm isteyen kullarına sağlıklı sahatli hayırlı evlatlar nasip etsnÇok teşekkür ederim inşallahAllah size de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Bir de benimkine bakar mısınız? Bayadır deniyoruz olmuyor, bu ay öylesine bir test yaptım yani çok belirsiz bir çizgi çıktı. Daha önce hiç çıkmamıştı. Bir de başka testte denedim çıkmadı. Ama insan ümitleniyor yine de
İlk idrarla yarn sabah tekrarla canm bence hassasiyeti yüksek olan bir test al .Belki ilk başta net çizgiyi görsem içim rahatlardı yarım saat kadar sonra çıktı. ama şimdi kan testi yaptırıp negatif çıkarsa üzülmiyim diyorum. Acaba gebelik testinde ikinci çizginin 2 3 testte de aynı şekilde biraz uzun sürede çıkarak hamile olduğunu öğrenen oldu mu. Bunu merak ediyorum. Birde adetim birden gelmişti geçen ay, hiç sancı falan çekmemiştim ıslaklık hissettim ve bi baktım baya olmuşum. Şaşırmıştım sonra rengi kahverengimsiydi bi az bi çok derken 4 günde kesildi normalde 5 6 gün olurdum ve yoğun geçerdi. Gaz problemi ve alt karnımın şiş olması, göğüs uçlarımın acıması düşündürdü bana bunu. Dünde kasıklarımda iğne gibi batmalar olunca düşünmeden edemedim. Ay bide test yapınca iyice şapşik oldumAllah ım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin bu duyguyu inşallah tadar isteyen herkes. Hamile değilsem bile hamileymişim gibi hissetmek nasıl güzel ki, bi de emin olsam dünyanın en mutlusu olurdum Allah ım bilir zamanını tabi..
Benim pek bilgim yok testler konusunda hangisi iyi hangisi kötü, önerebileceğin birşey var mı?İlk idrarla yarn sabah tekrarla canm bence hassasiyeti yüksek olan bir test al .
İnşallah hamiş olduğumuzu kısa zamanda öğreniriz. Bu ay değilse öbür ay. Stres o kadar etkiliyormuş ki, insan heyecandan dayanamıyor sabredemiyor ama Allah inşallah bizi de yavrularımıza kavuşturur anneliği tattırır. Olur olmaz şeylere ağlıyorum sonra gülüyorum eşim bana sana bişey sölimmi sen hamilesin dedikeşke
Canim merhaba yasadigin sey ustune gorme de olabilir yerlesme kanamasida olabilir. Benim o sekilde oldu hamileliklerimde. Teste hep silik cizgiyi gordum.ama 5 dk icin de falan degil bi saat iki saat hatta bir gece sonra gordugumde bile hamileydim. Bi kac farkli marka al testleri tekrar yap. Ama kesin bi sonuc istiyosan kan testi ver. Allah gonlune gore versin :)Belki ilk başta net çizgiyi görsem içim rahatlardı yarım saat kadar sonra çıktı. ama şimdi kan testi yaptırıp negatif çıkarsa üzülmiyim diyorum. Acaba gebelik testinde ikinci çizginin 2 3 testte de aynı şekilde biraz uzun sürede çıkarak hamile olduğunu öğrenen oldu mu. Bunu merak ediyorum. Birde adetim birden gelmişti geçen ay, hiç sancı falan çekmemiştim ıslaklık hissettim ve bi baktım baya olmuşum. Şaşırmıştım sonra rengi kahverengimsiydi bi az bi çok derken 4 günde kesildi normalde 5 6 gün olurdum ve yoğun geçerdi. Gaz problemi ve alt karnımın şiş olması, göğüs uçlarımın acıması düşündürdü bana bunu. Dünde kasıklarımda iğne gibi batmalar olunca düşünmeden edemedim. Ay bide test yapınca iyice şapşik oldumAllah ım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin bu duyguyu inşallah tadar isteyen herkes. Hamile değilsem bile hamileymişim gibi hissetmek nasıl güzel ki, bi de emin olsam dünyanın en mutlusu olurdum Allah ım bilir zamanını tabi..
Benim pek bilgim yok testler konusunda hangisi iyi hangisi kötü, önerebileceğin birşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?