Adetim 6 gün gecikti. Bat ım 28 ekimdi. 31 ekimde doktoruma gittim vajinal ultrasonla baktı duvarın kalınlaşmış ya hamilesin ya da adet olucaksın dedi. Bhcg yaptırdım 0.100 çıktı. 2-3 güne adet olursun dedi ama ilaç kullanma 10 güne kadar adet olmassan gel dedi. Bugün 6 gün oldu gecikeli bende sürekli sık idrara çkma, ara ara kasıklarımda batma ve bacak ağrısı var. Normal bir gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı bende çöpe attım. Sonra kuzenimden deneyimlediğim birşey vardı bi kaç saat sonra çıkmıştı çift çizgisi aklıma geldi bir baktım ikinci çizgisi çıkmış ama yatay ( resim ekleyebilirsem eklicem) . Ardından bemen bi test daha aldım ilk önce tek çizgiydi sonra ikinci çizgi belli belirsiz bi çizgi daha çıktı ama böyle başı var başlamış sanki çıkmaya gibi. Göğüslerim baya büyüdü ve uç kısımlaro genişledi . Böyle deneyimleri olan varsa paylaşabilir mi ? Herkese hayırlı akşamlar
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Gebelik testinde 2 saat sonra 2. Çizgi yatay!!!
- Konu Sahibi Fatati
- Başlangıç Tarihi