• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testinde 2.çizgi silik çıkıyor testin sonucu ne olabilir acil yardım kızlar

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
arkadaşlar 7 yıllık evliyim pko var olmuyordu bebeğim defalarca test yaptım hep tek çizgi çıktı biraz önce bi test daha yaptım 4 gün gecikti adetim 2.çizgi ilk defa silikte olsa çıktı daha önce hiç olmadı böyle bişey yorum istiyorum nolur bilenler yazsın çok heycanlıyımmmmmm :18: :18: :emir_bebek:

arkadaşlar 7 yıllık evliyim pko var olmuyordu bebeğim defalarca test yaptım hep tek çizgi çıktı biraz önce bi test daha yaptım 4 gün gecikti adetim 2.çizgi ilk defa silikte olsa çıktı daha önce hiç olmadı böyle bişey yorum istiyorum nolur bilenler yazsın çok heycanlıyımmmmmm :18: :18: :emir_bebek:

bi cok kez okudum burda boyle yazlar silik cıkması erken oldu ıcınms kesin hamilesin inşallah
:16:
:emir_bebek:

ee hamılesın hayırlı olsun canmmm:46::46:

Bende oyleyim test yapmiyom diye kendimle savasiyorum ama sonuc degismiyo o yuZden kismet😔 bende 4yillik evliyim bendede pko var rabbim banada nasip eder insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bi cok kez okudum burda boyle yazlar silik cıkması erken oldu ıcınms kesin hamilesin inşallah
:16:
:emir_bebek:

inşallah arkadaşım dayanamıyorum böyle bişi olunca eşime söyledim bile hiç dilimi tutamıyorum işten geliyorum hazırlan kan testi yaptırmaya gidelim dedi bi yandan istiyorum bi yandan hiç içimden gelmiyor üzülcem diye

ee hamılesın hayırlı olsun canmmm:46::46:

yaa inşallah öyledir inşallahhhhhhhhhhhhh

inşallah arkadaşım dayanamıyorum böyle bişi olunca eşime söyledim bile hiç dilimi tutamıyorum işten geliyorum hazırlan kan testi yaptırmaya gidelim dedi bi yandan istiyorum bi yandan hiç içimden gelmiyor üzülcem diye

yaa inşallah öyledir inşallahhhhhhhhhhhhh

7yıldan snra inanmak zor tabı ama hamilesinn kan testnı yaptr sncnu yaz bizde sevncne ortak olalım:16:

kan testini acilde yaptırdık biz arkadaşlar doktor pozitif gebesiniz dedi daha çok yeni gözükmez haftaya gene gel dedi hala inanamıyorum aklımda deli sorular var acaba testte mi hata oldu faln diye inanamıyorum bi türlü allahıma şükürler olsun bugünleride gördük böyle bi haber alamayacağım artık die düşünüyordum umudumu kestiğim anda allahım verdi bianda .rabbim inşallah isteyen dileyen kim varsa versin aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın.

kan testini acilde yaptırdık biz arkadaşlar doktor pozitif gebesiniz dedi daha çok yeni gözükmez haftaya gene gel dedi hala inanamıyorum aklımda deli sorular var acaba testte mi hata oldu faln diye inanamıyorum bi türlü allahıma şükürler olsun bugünleride gördük böyle bi haber alamayacağım artık die düşünüyordum umudumu kestiğim anda allahım verdi bianda .rabbim inşallah isteyen dileyen kim varsa versin aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Senin adına ben bile sevindim inan ki..
Aminn..
Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnan yahu inan, hata yok testte :)
Hamilesin :)
Fasulye kadar bi bebecik var karnında :) belki daha da minik..
Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmeni ve sonunda da yavrunu sağlıkla kucaklamanı nasip etsin.
Kız olucak sanki.. Öyle hissettim bir an ;)

aynı durumdayız benim de kan değeri dün 29 çıktı yarın test tekrarlanacak. inşallah artar değerler. kan testini 2-3 günde bir tekrarlamak lazım. ultrasonda görmek için de 1500 lere ulaşması lazım.

Back