- 22 Nisan 2019
- 63
- 42
- 18
- 26
- Konu Sahibi Yagmur taneleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaa ben diger ay tüp bebek yaptırdm tutmamasti acaba diyorum bu ay oldu mu Allah razı olsun sizler için bende çok dua edicemAaa ben seni hatırladım kayınvaliden çok zorluyordu bebiş için ve ben sana çok dua etmiştim ay inşallah geliyordur bebişin kan testi yaptır hemen![]()
Adet olmayınca süpelendim pek günüm geçmezİkinci çizgi var canım gorünüyor. Yarın sabah tekrar yap yine aynısı olursa anlaki hamilesin![]()
Kaç gün geçti canım ? Herhangi bir belirti var mıAdet olmayınca süpelendim pek günüm geçmez
1 gün geçtiKaç gün geçti canım ? Herhangi bir belirti var mı
Yaaaa çok dua edin inşallah vardırHayırlı olsun bende görüyorum cizgiyi
Tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan çok var belki seninki de öyledir canım da yaşın daha genç neden bu kadar erken Bi yaşta daha önce tüp bebek yaptırdın. Eşinden kaynaklı bir problem mi var onun için mi acele ettin tüp bebekte. Benimle yaşıtsın genelde bizim yaşımızda doktorlar hemen tüp bebek önermiyorYaaaa çok dua edin inşallah vardır
Kusura bakmasın ama kayınvalidesine gıcık olmuştumTüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan çok var belki seninki de öyledir canım da yaşın daha genç neden bu kadar erken Bi yaşta daha önce tüp bebek yaptırdın. Eşinden kaynaklı bir problem mi var onun için mi acele ettin tüp bebekte. Benimle yaşıtsın genelde bizim yaşımızda doktorlar hemen tüp bebek önermiyor
Eşimin ileri sprimlerinde sknti vardi bende yumurta çoktu doktor da ilk aşilama dedi sonra yumurta fazlalıgı olunca çogul gebelikten korktu doktor tüp bebek yapalım dedi eşimin sprimnden dolayı negatif oldu 3 tane embiryom hastanede adana kısla baskent Hastanesinde zaten oraya hiden hastaya ya aşilama ya da tüp bebek uyguluyorlarTüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan çok var belki seninki de öyledir canım da yaşın daha genç neden bu kadar erken Bi yaşta daha önce tüp bebek yaptırdın. Eşinden kaynaklı bir problem mi var onun için mi acele ettin tüp bebekte. Benimle yaşıtsın genelde bizim yaşımızda doktorlar hemen tüp bebek önermiyor
Şimdide bir hamile kalayım canım istemesedr istedi sunu bunu al dicem hersey aldırcamKusura bakmasın ama kayınvalidesine gıcık olmuştumsanırım onun baskısından dolayı öyle karar almışlardı
Ay bu kv ler de bi garip benim eş tarafından babaannesi çok takıktı bu konulara daha 6 aylık evliyken sanki kısırmışım gibi konuşuyordu 6 ay oldu hala çocuk yok diye. Ki ben 1 sene dolmadan istemiyorum dedigim halde her gördüğünde aynı muhabbet olurdu bende en sonunda kızdım baya eşime de söyledim eşim bidaha sormayın dedigi gibi onun korkusundan bıraktılar hamileyim diyince babaanne bide ben inanmıyorum demesin mi gıcıklar ya bu eski kafalı insanlar hemen evlenir evlenmez çocuk bekliyorlarKusura bakmasın ama kayınvalidesine gıcık olmuştumsanırım onun baskısından dolayı öyle karar almışlardı
Anladım öyle bir durum varsa normal istemeleri bende de pko vardı ama aşılama falan istemediler regl düzene girsin diye 4 ay dogum kontrol hapı kullandım sonra kendiliğinden oldu benim Yumurta çatlaması biraz gecikiyormuş onun için olmuyor demişti hap sayesinde düzene girdi. Pko da da çogul gebelik ihtimali var ben başta çok korktum ikiz falan olmasından bide benim baba da ikiz ailede genetik olarak olması da etkiliyor ama öyle olmadı. İkiz hamilelik çok zor oluyorEşimin ileri sprimlerinde sknti vardi bende yumurta çoktu doktor da ilk aşilama dedi sonra yumurta fazlalıgı olunca çogul gebelikten korktu doktor tüp bebek yapalım dedi eşimin sprimnden dolayı negatif oldu 3 tane embiryom hastanede adana kısla baskent Hastanesinde zaten oraya hiden hastaya ya aşilama ya da tüp bebek uyguluyorlar