- 12 Kasım 2022
- 977
- 489
- Konu Sahibi 1papatyaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testim de aşırı silikti dün değil diğer günBemim de dün boylr cikti bugun adet oldum ama tabi bilrmem
Test bozukmuş canım yaBoyle idi dun bnm
Hafif gölge gibi var erken gebelik testi yapsanız ?Testim pozitif mi acaba testi böyle olup gebe olan var mı?
Sabah ilk idrarla yapcam bunu yaptım dayanamadımHafif gölge gibi var erken gebelik testi yapsanız ?
Anlıyorum seni canım ama bencede sabah ilk idrarla yap hafif çizgi çıkarsa kan verirsinSabah ilk idrarla yapcam bunu yaptım dayanamadım
Bugün yaptığın testin beklemiş halini atar mısın canım bakalım orada nasıl duruyorSabah ilk idrarla yapcam bunu yaptım dayanamadım
Tamam canım birazdan çekerimBugün yaptığın testin beklemiş halini atar mısın canım bakalım orada nasıl duruyor
Tamam canım çok sağolAnlıyorum seni canım ama bencede sabah ilk idrarla yap hafif çizgi çıkarsa kan verirsin
Bilmiyorum doktora gidicem artık beklemekten sıkıldım çok yoruldum3 hafta gecikme demek 7 haftalık hamilelik ve kalp atışı bile dinlenir yani acaba geç yumurtlama mı oldu ama testler beta 20 üstüyse anca pozitif gösterir sizin 1.20 kan değeriniz bu durumda pozitif çıkmaz testiniz bozuk olabilir mi
Bu testler sahte canım. Bende net kıpkırmızı çıktı kanda 0 dı değerEki Görüntüle 3490352 benim testlerim böyle 25 günüm gecikmede ve kanda 1.20 buna açıklama getirecek olan varmı bugün doktora gidicem kafam çok karışık bu arada 2 dk içinde çıktı 2 cizgi