- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Yani şöyle ki, biz 2sene bekledik her ay ve adet oldum diye eşimle ağladığım günleri biliyorum..çok heyecanlı ya :) eşin ne durumda peki beklediğin gibi mi? ben de hep bi korku var eşim gördüğüm videolardaki gibi sevinçten ağlamaz ama en azından heyecan duysun istiyorum :)
ay çok komik çok sevindimYani şöyle ki, biz 2sene bekledik her ay ve adet oldum diye eşimle ağladığım günleri biliyorum..
İlk adet gecikmemi de fark etti, günlerimi takip ediyordu ben unuttuğum için
Hastanede kan vereceğimi biliyordu, tüm yol boyunca eşimle konuşa konuşa gittim hastaneye hatta. Kan verdim, annemin evi yakın diye ona gitmiştim sonuç çıkana kadar. Sonucu almaya giderken de 15-20dk yürüme yolu var yolda hep eşimle konuşmuştum. Yani telefonda öğrendi yüzyüze ilk tepkisini göremedim
Doktor hamilesin dedi ben hastane bahçesinde bir kenara geçtim tutamadım kendimi ağlamaya başladım o sıra hemen aradım eşimi ben ağlayınca da hamile değilim sanmış :) ne oldu Seda neyin var aşkım bişey mi oldu filan diye telaş etti :) hamileyim dedim ama hala hüngür hüngür ağlıyorumyok lan, hadi canım yemin et dedi ahahhah inanamadı yemin ederim ki, hamileyim baba oluyosuun dedim
Alllaaaaaaahh baba oluyoruuuuumm!! Abiii abii baba oluyorum babaaa eşim şimdi haber verdi baba oluyomuşuum diye bir bağırma sesleri. (hala ağlıyorum ben) adam da gözün aydın filan diyo meğersem polismiş. Eşim yolda gördüğü ilk adama sarılmış
Ayyy annem de aynısını söylemişti 4 çocuğum 4ünüzde de mutluydum dediTabi ki her gebelik ayrı bir heyecan 10 tane de olsa yine de heyecanlanıp bir kadın. İçinde bir mucize büyüyor sonuçta, üçünçü de yine çok heyecanlıydım. İlki daha farklı tabi sabırsızlık, bilinmezlik daha çok oluyor. Allah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tüm isteyenlere de versin Rabbım o mutluluğu
Ya ne guzel bisey cok duygulandim rabbim nazarlardan korusunnnYani şöyle ki, biz 2sene bekledik her ay ve adet oldum diye eşimle ağladığım günleri biliyorum..
İlk adet gecikmemi de fark etti, günlerimi takip ediyordu ben unuttuğum için
Hastanede kan vereceğimi biliyordu, tüm yol boyunca eşimle konuşa konuşa gittim hastaneye hatta. Kan verdim, annemin evi yakın diye ona gitmiştim sonuç çıkana kadar. Sonucu almaya giderken de 15-20dk yürüme yolu var yolda hep eşimle konuşmuştum. Yani telefonda öğrendi yüzyüze ilk tepkisini göremedim
Doktor hamilesin dedi ben hastane bahçesinde bir kenara geçtim tutamadım kendimi ağlamaya başladım o sıra hemen aradım eşimi ben ağlayınca da hamile değilim sanmış :) ne oldu Seda neyin var aşkım bişey mi oldu filan diye telaş etti :) hamileyim dedim ama hala hüngür hüngür ağlıyorumyok lan, hadi canım yemin et dedi ahahhah inanamadı yemin ederim ki, hamileyim baba oluyosuun dedim
Alllaaaaaaahh baba oluyoruuuuumm!! Abiii abii baba oluyorum babaaa eşim şimdi haber verdi baba oluyomuşuum diye bir bağırma sesleri. (hala ağlıyorum ben) adam da gözün aydın filan diyo meğersem polismiş. Eşim yolda gördüğü ilk adama sarılmış
Ahahhah hiç unutamam heralde yaay çok komik çok sevindimbebeğinize anlatırsınız artık baban yoldaki polise sarılmış sevinçten diye
Yok canım sebepsiz infertiliteydi. Eşimde de bende de sorun yoktu. Doktorlar da bekleyin daha gençsiniz olur filan havasındaydı. Ay çok zordu ya, ne tedavi olabiliyorsun, ne bir sebebi var. Ama her ay bekliyorsun.. En son ay 28ocakta adet olunca eşime dedim ki bizim çocuğumuz filan olmuyor ben artık çocuk beklemiyorum. O da aynen nasılsa olmuyor kafasına girmişti ben de. Sonra bir daha adet olmadımYa ne guzel bisey cok duygulandim rabbim nazarlardan korusunnnneden olmuyodu peki sebep varmiydi
Ay hiç bilmiyorum kihiç sanmam ilklerin heyecanı başka oluyor, ama arayı uzun tutarsanız yine çok olabilir :)
Aynen oyle oluyo ya gercekten kafandan cikardigjn an bi bakiyosn hamilesin benimde oyle lldu adet olsamda tedaviye baslasam kafasindaym dedm bi test yapiym zaten klasik adete 3 4 gun kala baslanyo test yapmaya bi baktm cift inanamadm :)Yok canım sebepsiz infertiliteydi. Eşimde de bende de sorun yoktu. Doktorlar da bekleyin daha gençsiniz olur filan havasındaydı. Ay çok zordu ya, ne tedavi olabiliyorsun, ne bir sebebi var. Ama her ay bekliyorsun.. En son ay 28ocakta adet olunca eşime dedim ki bizim çocuğumuz filan olmuyor ben artık çocuk beklemiyorum. O da aynen nasılsa olmuyor kafasına girmişti ben de. Sonra bir daha adet olmadım
Ayy :)) canım benim :)) ben bir tane test yaptım o da hamile olduğumu öğrendikten sonraAynen oyle oluyo ya gercekten kafandan cikardigjn an bi bakiyosn hamilesin benimde oyle lldu adet olsamda tedaviye baslasam kafasindaym dedm bi test yapiym zaten klasik adete 3 4 gun kala baslanyo test yapmaya bi baktm cift inanamadm :)
Valla bende tek gormekten o kadar biktimki bugunde test yaptm aksamda yaparm heraldeAyy :)) canım benim :)) ben bir tane test yaptım o da hamile olduğumu öğrendikten sonrahep tek görüyordum diye dedim artık çifti göreyim
Yap kız amaaanValla bende tek gormekten o kadar biktimki bugunde test yaptm aksamda yaparm heralde
Goremedigim cift cizgilern inadinaa yapicamYap kız amaaan
Cnm ne oldu kan vetein miHeyecanimi maruz gorun nolur mucizem gelmismi sizce adetime 2 gun var cok heyecanliyim uyuyamiyorumm
Evet verdm cok sukur hamileym canimCnm ne oldu kan vetein mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?