- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Evet tabi ki imkansız :) ama doğum, son adet tarihinden sonra 40ncı haftada olur :) yani son adet olduğun tarihten 280gün sonra :) 9ay 10gün hesaplaması bunun üzerinden yapılır :)
2 haftayı zaten artıdan koyuyorlar yani evet bebek aslında 2 haftalık olmuş oluyor ama 4 haftalık hamile sayılıyorsun sistem böyle :)
Aynen bliyorm ama tam tarih keseyld hesaplaniyo ya omdan dedm canim :)Tamam pazartesi 4+0olacaksın :) ama kese gözükmez korkma, sadece kanda öğrenirsin
INsallah canim 3 yildir bekliyorm insallah sagliklidir insallahÖyle bir şey varsa git tabi bende öyle bir sorun yoktu bekledim ben ilk gittiğimde hemen bebeği ve kalp atışını görmüştük. Pazartesi gidersen büyük ihtimalle pek birşey görünmez ama inşallah sağlıklı bir bebiş olur, doktorunla görüşmüş olursun
Amin tesekkur ederimçok belli oluyor inşallah mutluluğuna ulaşırsın :)
Çok fark yoksa son adet tarihi baz alınır. Altta mesaj yazdım bende 2 hafta fark vardı düzeltme yaptılar ama 1-2 gün oynuyorsa düzeltme olmuyor.Aynen bliyorm ama tam tarih keseyld hesaplaniyo ya omdan dedm canim :)
Bende hamile kalınca öğrendim, bana da saçma geliyorduçok teşekkür ederim şimdi daha iyi öğrendim :)
Senin geç döllenme olmuş sanırım, ben 8haftalık gittiğimde bebek 8+2ye uyumluyduBen ilk hamileliğim de 8 haftalık gitmiştim ilk son adet tarihine göre ama yumurtladığım günü biliyordum 6 haftalık olmam gerekirdi yumurtlamaya göre. Gittim doktor 8 haftalık yazdı ama ultrasonda bakınca bebeği ölçtü buna göre tekrar 6 haftalık yazdılar. Yani ilk ultrasonlarda anlaşılıyor çünkü tüm bebekler ilk haftalarda aynı gelişiyor.
Bende hamile kalınca öğrendim, bana da saçma geliyorduama yumurtlama ya göre olsa ben şu an 14+5 hamile olmalıyım. Ama ben 16+5 hamileyim, bebek de ultrasonda 17+5 e uyumlu bir bebek. Yani yumurtlama ya göre hesaplansa 3hafta gibi bir fark olacak arada, bebek için 3hafta çok büyük bir zaman dilimi..
Üstelik bebek rahme düştükten 4hafta sonra ultrasona girdiğimizde ultrasonda 6haftaya uyumlu bir bebek oluyor, yani bebek de Sat a göre büyüyor aslında
Anladim canim sagol bilgilendirmen icin cok tesekkur ederimÇok fark yoksa son adet tarihi baz alınır. Altta mesaj yazdım bende 2 hafta fark vardı düzeltme yaptılar ama 1-2 gün oynuyorsa düzeltme olmuyor.
Çok çok hızlı :) bir gittim 9cm dediler birkaç gün sonra gittim 12cm dediler :) :).minnoşlar hızlı büyüyor desene
Geç yumurtlama olmuştu ısı ölçme yöntemiyle takip ettiğim için tam yumurtlama gününü biliyordum, yumurtlamadan 2 hafta sonra test yapmıltım pozitifti. Doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra oldu o yüzden gecıkmişti ovulasyon.Senin geç döllenme olmuş sanırım, ben 8haftalık gittiğimde bebek 8+2ye uyumluydu
Anladım zaten yumurtlama geç olunca döllenme de geç oluyorO
Geç yumurtlama olmuştu ısı ölçme yöntemiyle takip ettiğim için tam yumurtlama gününü biliyordum, yumurtlamadan 2 hafta sonra test yapmıltım pozitifti. Doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra oldu o yüzden gecıkmişti ovulasyon.
Doğduktan sonra da hızlı büyüyorlar :))Çok çok hızlı :) bir gittim 9cm dediler birkaç gün sonra gittim 12cm dediler :) :).
çok heyecanlı ya :) eşin ne durumda peki beklediğin gibi mi? ben de hep bi korku var eşim gördüğüm videolardaki gibi sevinçten ağlamaz ama en azından heyecan duysun istiyorum :)Çok çok hızlı :) bir gittim 9cm dediler birkaç gün sonra gittim 12cm dediler :) :).
Allah o günleri de görmeyi nasip etse bi :) 2sene çocuğum olmadı 2sene bitti sonraki ay hamile olduğumu öğrendim sürpriz bir şekilde :) hala şaşkınım ve kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorumDoğduktan sonra da hızlı büyüyorlar :))
hiç sanmam ilklerin heyecanı başka oluyor, ama arayı uzun tutarsanız yine çok olabilir :)Allah o günleri de görmeyi nasip etse bi :) 2sene çocuğum olmadı 2sene bitti sonraki ay hamile olduğumu öğrendim sürpriz bir şekilde :) hala şaşkınım ve kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorumbir de şey merak ediyorum, her gebelikte her bebekte aynı heyecan yaşanıyor mu?
Tabi ki her gebelik ayrı bir heyecan 10 tane de olsa yine de heyecanlanıp bir kadın. İçinde bir mucize büyüyor sonuçta, üçünçü de yine çok heyecanlıydım. İlki daha farklı tabi sabırsızlık, bilinmezlik daha çok oluyor. Allah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Tüm isteyenlere de versin Rabbım o mutluluğuAllah o günleri de görmeyi nasip etse bi :) 2sene çocuğum olmadı 2sene bitti sonraki ay hamile olduğumu öğrendim sürpriz bir şekilde :) hala şaşkınım ve kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorumbir de şey merak ediyorum, her gebelikte her bebekte aynı heyecan yaşanıyor mu?
Benimde 3 sene olmadi nasil zor bi bekleyisti ya rabbim kimsrye yasatmasn bidahaki ay tedaviye baslicaktm surpriz yapti cok sukur gerci cok tedavi gordm zatende :)Allah o günleri de görmeyi nasip etse bi :) 2sene çocuğum olmadı 2sene bitti sonraki ay hamile olduğumu öğrendim sürpriz bir şekilde :) hala şaşkınım ve kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorumbir de şey merak ediyorum, her gebelikte her bebekte aynı heyecan yaşanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?