- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Canim agridan anladigim kadariyla ayin 13 unde yumutladm galibayumurtlama gününü düşünürsek 2 veya 3 haftalık falan olabilir en fazla
Gebelik yumurtlama ya göre hesaplanmazyumurtlama gününü düşünürsek 2 veya 3 haftalık falan olabilir en fazla
Ben hiç kan vermedim o yüzden bilmiyorum değerlerimi. Her gebelikte 2-3 tane test yaptım sonra da bekledim 6 hafta olunca doktora kontrole gitmiştim. Sen pazartesi gidersen tam 4 haftalık olacak sanırım değer 50-426 arasında olması gerekir.Cok tesekkur ederm oyle guzel moral veriyosunuz ki hepinizpeki bu sekilde ciktiginda kan degerin kacti hatirliyomusun. Pazartesi gunu kan vericem insallah
Gebelik yumurtlama ya göre hesaplanmaz
Yaa canim nasil mutlu oluyorm hamilesin lafini duyunca yaAy tebrik ederim hamilesinbugün acile gidip de öğrenebilirsin ben acilden öğrenmiştim
Hayır canım öyle hesaplanmıyor ama :)yumrtlama günü ve takiben 3 gün içinde döllenme olur, hamilelik başlangıcı olarak rahme yerleştiği gün sayılıyorsa 1 hafta farkedyor. ben kitap bilgilerime göre hesaplamaya çalışmıstım
Sat a gore 3+5 ama tabi dollenmeye gore degisiyo sanirimGebelik yumurtlama ya göre hesaplanmaz
Gebelik yumurtlama ya göre hesaplanmaz
Aynen gebelik son adet tarihine göre hesaplanır ilk başta, ama ultrasonda büyük veya küçük çıkarsa ona göre ayarlama yapılır geç döllenme erken yumurtlama olabilir ama o ultrasonda anlaşılır zaten. Şu an son adet tarihine göre hesaplanır.
Amiin inşallah canım bende sabırla kavuşmayı bekliyorumYaa canim nasil mutlu oluyorm hamilesin lafini duyunca yatesekkur ederimm gidicem pazartesi gunu kendi doktoruma randevu aldm nasil sabretcem onu da bilmiyorm gerci :) rabbim saglikla kucagina almani nasipe tsin seninde canimm
Yaa cok guzel sabretmissin valla bende hemen gidicem cunku igneye baslicaz kaybetmek istemiyorm hep kaybettm cunkuBen hiç kan vermedim o yüzden bilmiyorum değerlerimi. Her gebelikte 2-3 tane test yaptım sonra da bekledim 6 hafta olunca doktora kontrole gitmiştim. Sen pazartesi gidersen tam 4 haftalık olacak sanırım değer 50-426 arasında olması gerekir.
29 nisan canim son adet tarihim 3+5 gozukuyo suan pazartesi adet gunumduAmiin inşallah canım bende sabırla kavuşmayı bekliyorumen son ne zaman adet oldun
Döllenme ye göre bebek haftasından bir hafta geriden gelebilir, tam haftasında olabilir, bir hafta ileriden gidebilir. Bu bir hafta değil de iki hafta olabilir. Ama senin gebeliğin in haftası 3+5tir :)Sat a gore 3+5 ama tabi dollenmeye gore degisiyo sanirim
Onu artik keseye gore bakicaklar sanirim cok hryrcanli bekleyisler 2 gun nasil gecer bilmiyorummDöllenme ye göre bebek haftasından bir hafta geriden gelebilir, tam haftasında olabilir, bir hafta ileriden gidebilir. Bu bir hafta değil de iki hafta olabilir. Ama senin gebeliğin in haftası 3+5tir :)
2 haftayı zaten artıdan koyuyorlar yani evet bebek aslında 2 haftalık olmuş oluyor ama 4 haftalık hamile sayılıyorsun sistem böyle :)ama döllenmenin son adet tarihinde olması imkansızdaha yumurta bile yok ortalıkta. sizinki doğrudur lafım yok ama sistem saçmaymış :) biz de daha yeni yeni bebek düşünmeye başladık, yardım etmeye çalısırken krız çıkardım galiba
Evet tabi ki imkansız :) ama doğum, son adet tarihinden sonra 40ncı haftada olur :) yani son adet olduğun tarihten 280gün sonra :) 9ay 10gün hesaplaması bunun üzerinden yapılır :)ama döllenmenin son adet tarihinde olması imkansızdaha yumurta bile yok ortalıkta. sizinki doğrudur lafım yok ama sistem saçmaymış :) biz de daha yeni yeni bebek düşünmeye başladık, yardım etmeye çalısırken krız çıkardım galiba
Tamam pazartesi 4+0olacaksın :) ama kese gözükmez korkma, sadece kanda öğrenirsin29 nisan canim son adet tarihim 3+5 gozukuyo suan pazartesi adet gunumdu
Öyle bir şey varsa git tabi bende öyle bir sorun yoktu bekledim ben ilk gittiğimde hemen bebeği ve kalp atışını görmüştük. Pazartesi gidersen büyük ihtimalle pek birşey görünmez ama inşallah sağlıklı bir bebiş olur, doktorunla görüşmüş olursunYaa cok guzel sabretmissin valla bende hemen gidicem cunku igneye baslicaz kaybetmek istemiyorm hep kaybettm cunku
Kese daha gözükmez canım kese için 5 hatta 6ncı haftada gitmen gerekOnu artik keseye gore bakicaklar sanirim cok hryrcanli bekleyisler 2 gun nasil gecer bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?