Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmisinizz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tutkuu17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
46
37
3
30
Heyecanimi maruz gorun nolur mucizem gelmismi sizce adetime 2 gun var cok heyecanliyim uyuyamiyorumm

Eklentiler

• IMG_20190525_034201373.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 151
Test bozuk mu acaba, en sol pespembe, ilk tek cizgi çok net o kontrol çizgisi galiba. Ikinci çizgi de silik ama ben resimde yine de görebildim. Ben olsam bir iki tane test daha alıp onları da denerdim. Biraz arada kalmış gibi

Heyecanimi maruz gorun nolur mucizem gelmismi sizce adetime 2 gun var cok heyecanliyim uyuyamiyorumm
Maşallah çok net çıkmış hamilesniz galiba ama en kesin sonuç kan testi biliyorsunuz. Yarın hemen kan testiyle doğrulat hayırlı olsun canım.

Hayırlı olsun çift çizgi var bencede kan verirseniz net olursunuz tebrikler

Maşallah çok net çıkmış hamilesniz galiba ama en kesin sonuç kan testi biliyorsunuz. Yarın hemen kan testiyle doğrulat hayırlı olsun canım.
Yaa canim cok sagol valla o kadar bekletti ki suan asiri hryecanliym ya evet canim kan vericem pztsi doktora gidicem o gun vericem pibtilasma var bende igneye baslicam

Test bozuk mu acaba, en sol pespembe, ilk tek cizgi çok net o kontrol çizgisi galiba. Ikinci çizgi de silik ama ben resimde yine de görebildim. Ben olsam bir iki tane test daha alıp onları da denerdim. Biraz arada kalmış gibi
Yaa oylemi diyosn bu sabah yaptm yine boyle cikti cok sukur

Test bozuk falan değil, çok güzel silik pembe bir çizgi var benimde hep öyle çıkardı adetten önce yaptığımda. 2 gün sonra yaparsanız çizginin daha koyulaştığını göreceksiniz.

Son düzenleme:
Btest bozuk falan değil, çok güzel silik pembe bir çizgi var benimde hep öyle çıkardı adetten önce yaptığımda. 2 gün sonra yaparsanız çizginin daha koyulaştığını göreceksiniz.
Cok tesekkur ederm oyle guzel moral veriyosunuz ki hepiniz peki bu sekilde ciktiginda kan degerin kacti hatirliyomusun. Pazartesi gunu kan vericem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…