Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah çok net çıkmış hamilesniz galiba ama en kesin sonuç kan testi biliyorsunuz. Yarın hemen kan testiyle doğrulat hayırlı olsun canım.Heyecanimi maruz gorun nolur mucizem gelmismi sizce adetime 2 gun var cok heyecanliyim uyuyamiyorumm![]()
Test bozuk falan değil, hamilesinizHeyecanimi maruz gorun nolur mucizem gelmismi sizce adetime 2 gun var cok heyecanliyim uyuyamiyorumm![]()
Yaa canim cok sagol valla o kadar bekletti ki suan asiri hryecanliym ya evet canim kan vericem pztsi doktora gidicem o gun vericem pibtilasma var bende igneye baslicamMaşallah çok net çıkmış hamilesniz galiba ama en kesin sonuç kan testi biliyorsunuz. Yarın hemen kan testiyle doğrulat hayırlı olsun canım.
Cok tesekkur ederimm ya :) pazartssi kan vericem insallahHayırlı olsun çift çizgi var bencede kan verirseniz net olursunuz tebrikler
Ya insan inanamiyo sanki test yanlis yada orda cizgimi var gercekten falan diyo yani :) tesekkur ederm canimm:)Test bozuk falan değil, hamilesiniz❤
Cokk tesekkur ederimmm :)Hayirli olsun![]()
Tesekkur ederim amin insallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin
Tesekkur ederim ya cok sagolunnEvet pozitif tebrikler![]()
Yaa oylemi diyosnTest bozuk mu acaba, en sol pespembe, ilk tek cizgi çok net o kontrol çizgisi galiba. Ikinci çizgi de silik ama ben resimde yine de görebildim. Ben olsam bir iki tane test daha alıp onları da denerdim. Biraz arada kalmış gibi
Yaa oylemi diyosnbu sabah yaptm yine boyle cikti cok sukur
![]()
aa sevindim o zaman hayırlı olsun. sağlık ocagına git hormonlardan gününü hesaplasınlar :) ay çok heyecanlıYaa oylemi diyosnbu sabah yaptm yine boyle cikti cok sukur
![]()
Cok tesekkur ederm oyle guzel moral veriyosunuz ki hepinizBtest bozuk falan değil, çok güzel silik pembe bir çizgi var benimde hep öyle çıkardı adetten önce yaptığımda. 2 gün sonra yaparsanız çizginin daha koyulaştığını göreceksiniz.
Cok tesekkur ederm canim cok sagolaa sevindim o zaman hayırlı olsun. sağlık ocagına git hormonlardan gününü hesaplasınlar :) ay çok heyecanlı
yumurtlama gününü düşünürsek 2 veya 3 haftalık falan olabilir en fazlaCok tesekkur ederm canim cok sagolgidicem pztsi gunu
![]()