• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELIK TESTIME BAKARMISINIZ

Misafir2525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
113
14
98
30
MERHABALAR YARDIMCI OLURMUAUNUZ ADETIM GECIMTI ERKEN GEBELIK TESTI YAPTIM 3 DK SONRA BU ŞEKİLDE OLDU AMA ONCESINDE KASET TEST YAPTIM ÇOK BELLI OLMAMAKLA BERANER DERIN ÇIZGİ GORDUM BILGILENDIRIN NOLUR MERAK ICINDEYIM ACABA HAMILEMIYIM 1 BUCUK YAŞINDA OĞLUM VAR ERKEN MI ACABA ?

Eklentiler

• 16226543845502286043071520584448.jpg
    16226543845502286043071520584448.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 386
  • IMG_20210602_163723.jpg
    IMG_20210602_163723.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 391
MERHABALAR YARDIMCI OLURMUAUNUZ ADETIM GECIMTI ERKEN GEBELIK TESTI YAPTIM 3 DK SONRA BU ŞEKİLDE OLDU AMA ONCESINDE KASET TEST YAPTIM ÇOK BELLI OLMAMAKLA BERANER DERIN ÇIZGİ GORDUM BILGILENDIRIN NOLUR MERAK ICINDEYIM ACABA HAMILEMIYIM 1 BUCUK YAŞINDA OĞLUM VAR ERKEN MI ACABA ?
ilk fotoda yada belki fotoda belli olmaya bilir ama teste bakınca bariz görüyorum

yatay fotoda var çizgi ama digerinde birsey göremedim.

İlk fotoda silik çizgi gördüm ben bence duruma göre kan testi verin gönlünüzce olsun 🌺

Ayy canım sen hamilesiin. Kesin hamilesin bence. İnşallah sağlıkla kucağına al hayırlı olsun

Gerçekten mi teşekkür ederim amin inşallah ama oğlum daha 1 buçuk yaşında sanki erken oldu yaaa zor olmaz mı bana biraz supriz oldu çünkü bana
Biraz erken olmuş ama hayırlısı bu dur belki. Ben çok uzun zaman düşünmedim ilkinden sonra. Simdi sağlıklı olmuyor gebeliklerim. Vardır bir hayır iyi düşünün bir arada büyürler inşallah saglikla

Biraz erken olmuş ama hayırlısı bu dur belki. Ben çok uzun zaman düşünmedim ilkinden sonra. Simdi sağlıklı olmuyor gebeliklerim. Vardır bir hayır iyi düşünün bir arada büyürler inşallah saglikla
Anladım inşallah tsk ederim allah herkese sağlıklı evlat versin inşallah

Yaa bise sorcam dün sağlık ocağına gittim beta hcg 10.64 cikti doktor bana kılı kılına pozitif olmuş yani gebelik var dedi ama dünden bu yana kahverengi lekelenmem var nedir bu acaba aydınlatın beni lütfen ilk gebelikte yaşamadım hiç böyle bise

Yaa bise sorcam dün sağlık ocağına gittim beta hcg 10.64 cikti doktor bana kılı kılına pozitif olmuş yani gebelik var dedi ama dünden bu yana kahverengi lekelenmem var nedir bu acaba aydınlatın beni lütfen ilk gebelikte yaşamadım hiç böyle bise
Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsiniz, adetiniz kaç gün geçti?

Yerleşme kanaması olabilir yada düşük tehlikesi olabilir. Bir doktora gidin bence

Yerleşme kanaması olabilir yada düşük tehlikesi olabilir. Bir doktora gidin bence
kadın doğuma gittim bise yapamam dedi kan aldı 102.75 cıktı değerim 100 kusur olduğu için net bise diyemezmis ama sağlık ocağına gittim bugün tekrar değerimi söyledim hamilesin dedi lekelenmem devam ediyor kafam karışık sizce nedir yerleşme kanaması ne kadar sürer hicbir bilgim yok ilk oglumda olmadı böyle bise şimdi olunca korkuttu beni sağlık ocağına perşembe gel tekrar kan alayim dedi sizce bu beta hcg değerine göre kaç haftalık gebelik sizce bide yerleşme kanaması nasil anlaşılır ne kadar sürer bugün 5 gün oldu lekelenme devam ediyor

Sadece ilk gittim dün yani hem bisey diyemem dedi hemde lekelenme önemli değil dedi ama bende korkuyorum düşük olursa diye nasıl anliycam ben ... Bu kararsızlık yüzünden aileme söyleyemedim de üzülmesinler diye

Sadece ilk gittim dün yani hem bisey diyemem dedi hemde lekelenme önemli değil dedi ama bende korkuyorum düşük olursa diye nasıl anliycam ben ... Bu kararsızlık yüzünden aileme söyleyemedim de üzülmesinler diye
Doktor iyi bir doktor değil demekki. Dusuk riskine karşı progestan verebilirdi. 2 günde bir kan verip beta hcg nin 2 kat artiyormu taki etmelisin

Back