Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah klomenden kaynaklı değildir

Var canim hayirli olsun. Klomen degil catlatma ignesi olduysan o etkileye bilir. Lh testi gebelik testinden daha erken çıkartıyor gebeligi. Benimde ayniydi hcg simsilikti ama lh testim boyle koyuydu. Kan ver yada yarin tekrarla koyulasir insallah

Dayanamadım gidiyorum hastaneye.çatlatma iğnesi vurmadı hatta yumurtlama yok dedi doktor

İnşallah vardır.Olsun umudu bile güzel cevaplarınız için çok teşekkürlerr

İnsallah hamilesindir canim testlerin pozitif bariz belli canim sadece klomen kullanmayi sen mi istedin riskli degil mi yani kist olusturmaz mi ? Kan testi sonucunu da bize haber ver canim

İnşallah çok teşekkür ederim yumurtlama olmamıştı geçen ay o yüzden doktor klomen verdi.evet bi yumurta kiste dönüştü maalesef
İnsallah hamilesindir canim testlerin pozitif bariz belli canim sadece klomen kullanmayi sen mi istedin riskli degil mi yani kist olusturmaz mi ? Kan testi sonucunu da bize haber ver canim

Ben 3 defa kullandım klomeni gebelik oluşmadı ve çizgi filan da olmadı canım
Değerim 24 çıktı adetime 5 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…