- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.955
- 598
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
-
Bunlarda lh ve erken gebelik testiEki Görüntüle 2258760
İnşallah klomenden kaynaklı değildirDaha çok küçük olduğu için böyle çıkıyor zamanla koyulaşacak canım. Ben de 73 değerle silik çizgi görerek öğrendim iki günde bir test yaparak koyulaşmayı takip ettim. Eki Görüntüle 2258768
Ayın 17-19 ve 21. Günlerinde yaptığım testler
İnşallah klomenden kaynaklı değildir
Yaa dahada umutlandımBen 3 defa kullandım klomeni gebelik oluşmadı ve çizgi filan da olmadı canım
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım gördüm ben :)Bugün yaptım sizce var mi
Var canim hayirli olsun. Klomen degil catlatma ignesi olduysan o etkileye bilir. Lh testi gebelik testinden daha erken çıkartıyor gebeligi. Benimde ayniydi hcg simsilikti ama lh testim boyle koyuydu. Kan ver yada yarin tekrarla koyulasir insallah
Nasil yumurtlama yok? Simdi umutlandirdim seni bunu okuyunca üzüldüm. Hayirli haberler alirsin insallahDayanamadım gidiyorum hastaneye.çatlatma iğnesi vurmadı hatta yumurtlama yok dedi doktor
İnsallah hamilesindir canim testlerin pozitif bariz belli canim sadece klomen kullanmayi sen mi istedin riskli degil mi yani kist olusturmaz mi ? Kan testi sonucunu da bize haber ver canim
Vardir belki yarin tekrar.yapEvet biri silik gibi sizce var mi
Ben 3 defa kullandım klomeni gebelik oluşmadı ve çizgi filan da olmadı canım
Var canim hayirli olsun. Klomen degil catlatma ignesi olduysan o etkileye bilir. Lh testi gebelik testinden daha erken çıkartıyor gebeligi. Benimde ayniydi hcg simsilikti ama lh testim boyle koyuydu. Kan ver yada yarin tekrarla koyulasir insallah
Değerim 24 çıktı adetime 5 gün varİnsallah hamilesindir canim testlerin pozitif bariz belli canim sadece klomen kullanmayi sen mi istedin riskli degil mi yani kist olusturmaz mi ? Kan testi sonucunu da bize haber ver canim
HamilesinnnnDeğerim 24 çıktı adetime 5 gün var
Hayırlı olsun canımDeğerim 24 çıktı adetime 5 gün var
İnşallah istediğin olurİli oğlum var canım çok şükür rabbim hayırlı zaman da inşallah bi kız evladı nasip eder dua edersen sevinirim
Kan testimi aldım ama doktora gosteremedim biliyor musunuz yada anliyormusunuzHadi hayırlı uğurlu olsun canım gördüm ben :)
Ayy canim Masallah hayirli olsun hamilesinn Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsinDeğerim 24 çıktı adetime 5 gün var
Canm hamile degilsin 5 yukari hamileleik demek 1 yazyor deglsnKan testimi aldım ama doktora gosteremedim biliyor musunuz yada anliyormusunuz
Hamilesinnnn
Hayırlı olsun canım
Eveet hamileyim galiba Rabbim kimseye yokluğunu göstermesin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımızza alırızAyy canim Masallah hayirli olsun hamilesinn Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?