- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
-
Klomen gebelik hormonu içermiyor çatlatma iğnesi oldunuz mu peki ?
Çatlatma iğnesi olmadiysaniz bu teste göre gebelik ihtimaliniz var
Tam.belli olmuyor kan testi yaptırınMerhabalar ovülasyondan 9 gün sonra dayanamadım test yaptım 5 dakika içinde çıktı klomenin etkisinden olabilir mi şimdiden teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2258707
Silik cıkmış gibiBugün yaptım sizce var mi
Sidlik cizgi poztif anlamina geliyor diyorlar ama klomen vs tecrubem olmadigi icin boyle cikar mi klomen kullaninca bilmiyorum. Yumurtlama tarihiniz ne zamandi?Merhabalar ovülasyondan 9 gün sonra dayanamadım test yaptım 5 dakika içinde çıktı klomenin etkisinden olabilir mi şimdiden teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2258707
5 nisanSidlik cizgi poztif anlamina geliyor diyorlar ama klomen vs tecrubem olmadigi icin boyle cikar mi klomen kullaninca bilmiyorum. Yumurtlama tarihiniz ne zamandi?
yumurtlamadan sonra adetiniz 14 günde mi geliyor5 nisan
Var canım hayırlı olsunBugün yaptım sizce var mi
yumurtlamadan sonra adetiniz 14 günde mi geliyor
O zaman 3 gun gecikmis kan testi verirsen cikar olup olmadigi hep gecikmiyorsan ihtimal daha cok artiyorHiç bi fikrim yok ama geçen ay geç yumurtladım 7 gün sonra adet oldum
Hamilesin cnm sağlıkla gelsin BebişBunlarda lh ve erken gebelik testiEki Görüntüle 2258760
Var sizde muhtemelen. Ama gidip ölçtürün.Bunlarda lh ve erken gebelik testiEki Görüntüle 2258760
Teşekkürler cevabın için inşallah senin yoksa Allah olmayanlarada nasip etsinVar canım hayırlı olsun
Evet biri silik gibi sizce var miSilik cıkmış gibi
İli oğlum var canım çok şükür rabbim hayırlı zaman da inşallah bi kız evladı nasip eder dua edersen sevinirimTeşekkürler cevabın için inşallah senin yoksa Allah olmayanlarada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?