How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebelik testime bakarmisiniz ?

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Normalde adet düzensizliğim var ama 2 aydır adet olmuyorum ve adet belirtileri de yok en son 2 hafta önce test yaptım negatif çıktı bugün yine yaptım. Negatif çizginin yanında beyaz çizgi daha çıktı ve etrafı hala kırmızı sizce gebe olabilme ihtimalim varmıdır.? Doktora ayağım gitmiyor nedense bı sknti skntin yok hamile de değilsin diyorlar üzülmemk için gitmiyorum. Birde test yavaş yavaş kuruyor önceden 5 dk içinde sonuç cikiyordu

Eklentiler

• IMG_20180709_145228~2.jpg
    IMG_20180709_145228~2.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_20180709_150031.jpg
    IMG_20180709_150031.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 184
Testiniz bozuk gibi geldi bana yada fazla idrardan her yeri kırmızı olmuş da olabilir. İsterseniz tekrarlayın.

Hep aynı doktora gitmeyin bazı doktorlar sıkıntı yok diyip gönderiyor, bazıları bir sürü sıkıntı buluyor iyi araştırmak lazım.

5 damla damlattim ondan olabilir mi çok yavaş kuruyor ve pozitif olan taraf hala kurumadi

Bu test geçersiz canım.tekrarlaman lazım.daha az damlatmalısın.bu arada arkadaşa katılıyorum,mutlaka alanında uzman farklı doktorlara da gitmelisin.allah gönlüne göre versin inşallah.

Çok damlatmışsın canım o yüzden problem olmuş. Doktora da gidebilirsin testle vakit kaybetmezsin.

Sağolasın canm Allah razı olsun. İdrarı biraz fazla damlatmis olablrm inşallah yanlıştır tekrardan umutlanabilirim ozaman

Back