Gebelik testime bakarmısınız

Bendede oldu çöpe attım zaman sonra aldım iki çizgi çıktı. Tabi adet oldum ertesi gün. Bekleyince bozuluyo test ilk beş dk dikkate almalısın.

Bu şekilde sonradan çöpe bakım 2. çizgiyi görüp gerçekten hamile olan arkadaşlarım oldu ama ...

Bu şekilde sonradan çöpe bakım 2. çizgiyi görüp gerçekten hamile olan arkadaşlarım oldu ama ...
Adetin kaç gün geçti. İdrarda ya adet günü yada sonrası bakınca çıkıyor. Erken gebelik testinde iki gün önceden görülüyor ama. Birde öyle bak istersen

Gebelik düşünmeli :)

Bendede oldu çöpe attım zaman sonra aldım iki çizgi çıktı. Tabi adet oldum ertesi gün. Bekleyince bozuluyo test ilk beş dk dikkate almalısın.

Ben 14 haftalik hamileyim zaten elhamdulillah. Bir arkadasimin basinda boyle birsey var bir iki gundur. Kahverengi lekelerden suphelendi test negatif ama bir kac saat sonra ikinci cizgi cikiyor, bir kac testte ayni sey oldu. Dolayisiyla bilemedik nedir diye:)

Cok silik var gibi. Ben loboquick ovulasyon ve gebelik testi kullandim hamileyim. O testler cok hassas cnim gebelik yenidir hemen kana gitme bence yada git kan ver ogren ama dr a gec git. 10kere cagiriyo sonra keseyi bebegi gorene kdr
Ben o silik cizgiyi gordugumde esime hamileyim acile gotur beni dedim kan icin. Inanmadi ne gerek var gebelk yok iste dedi. Soktum testi 2 ye ayirdim fener tuttum var iste bak dedim zoraki goturdum degerim 16 çıktı yerinde duramadi siraya bile girmedi sonuc icin yuru dr a gostercez diye diye acele etti sevincten. Snra dr gebelk var yrn dr a git dedi 11 saat snra 19 cikmsti degerim baktim ilerleme var adetim gecince gideyim adam gbi dr a dedim 4 gun gecince 760 cikti 6.gun 2083 cikti 1 hafta snra yani 6 haftalikken keseyi 7 hftalikken hem bebek hem kalp atisi goruldu canm. Hakknda hayrlisi olsun

Altıncı haftaya kadar ultrasona girmedinizmi ondan görmemiştiniz keseyi. Altıncı haftada kese içinde embriyo görmüşmüydünüz. Benimde altıncı haftam biraz sorunlu sanırım merak ettim.

Bunda var mi kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20170410-113605.png
    175,2 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…